Görüş Bildir

Erol Köse'den İbrahim Tatlıses'e danışıklı dövüş. Tatlıses markasını mahkemeye verdi

Bir dönemin en ünlü ortaklarından Erol Köse ile İbrahim Tatlıses taraflarında esen soğuk rüzgarlar; Köse'nin Tatlıses markasına açtığı haciz işlemi ile daha da arttı. Tatlıses markasının icra yolu ile satılması için mahkemeye başvurdu. İbrahim Tatlıses hapse girecek mi?

Erol Köse'den İbrahim Tatlıses'e danışıklı dövüş. Tatlıses markasını mahkemeye verdi

Bir dönemin en ünlü ortaklarından Erol Köse ile İbrahim Tatlıses taraflarında esen soğuk rüzgarlar; Köse'nin Tatlıses markasına açtığı haciz işlemi ile daha da arttı. Tatlıses markasının icra yolu ile satılması için mahkemeye başvurdu

Erol Köse, alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı İbrahim Tatlıses’in “TATLISES”markasına haciz koydurdu. Alacaklarını öğrenim edemeyen Erol Köse, marka isminin icara yoluyla satılması için mahkemeye başvuru etti. Aralarında imza altına alınan bir albÜm anlaşması nedeniyle Tatlıses sözleşmeyİ ihlal ettiği için hakkında açılan davada 500 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuştu.

LAHMACUN VE ÇİĞ KÖFTELER ELDEN GİDİYOR

Erol Köse, bir diğer dava nedeni ile gene Tatlıses’le karşı karşıya kaldı ve açtığı davayı kazandı. Alacağını öğrenim için icra işlemi başlatan Erol Köse “İcra için gidildiğinde İbrahim Bey’in tüm mal varlığını şirketlerinin üzerine devrettiğini ve şirketlerin mal varlığı üzerinde de hacizler olduğunu gördük. Bunun üzerine Tatlıses Lahmacun ve Tatlıses Çiğköfte markalarına haciz koydurdum. İbrahim Bey’in beş iş günü içinde alacaklarımı ödemesini bekliyorum, problemi çözmezse Lahmacun ve Çiğköftelerin sahibi ben olacağım. Ben Elazığ çocuğuyum İbrahim Bey’i geçmiş senelerin hatırına mağdur etmek istemem her iki şirkettende ücretsiz faydalanmasını sağlarım” dedi.Uğradığı silahlı hücum sonrasında sahne çalışmalarına çıkamayan ve ağırbaşlı maddi kayıpları olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses; Tatlıses Turizm, Tatlıses TV, Tatlıses Tekstil ve Tatlıses Parfüm markalarının da daha evvel satıldığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir