Görüş Bildir

The Walking Dead 7. sezon 3. bölümü sadece FX'de olacak

The Walking Dead 7. sezon 3. bölümü ile bu akşam fx'de devam edecek.

The Walking Dead 7. sezon 3. bölümü sadece FX'de olacak

The Walking Dead 7. sezon 1. bölümünün ekranlarda yer alması sonrasında sevilerek izlenilen zombi dizisi ile ilgili üzücü açıklamalar geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Dizi yapımcıları ve yayınlayıcı kanalları, artık internet üzerinden dizinin izlenemeyeceği haberini vermişti. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. sezon 2. bölümü akabinde 3. bölümü için de heyecan dolu bekleyiş süregeldi Sevilerek izlenilen zombi dizinin yeni bölümü de ne zaman izleneceği konusunda açıklama yapıldı. İnternet üzerinden canlı kanalında izlenecek olan dizi 8 kasım Salı itibari ile Türkçe dublajlı yayınlanacak. ABD'de Pazartesi akşamlarının sevilerek izlenilen dizisi 7 sezondur, revacını kimseye bırakmamış ve bir çok ülkeye de yayılmış olup, ülkemizde de izleyici oranı oldukça fazladır. Yayınlacak olan yeni bölümünde de yaşanacaklar herkesi şok edecek.

THE WALKİNG DEAD 7. SEZON 3. BÖLÜM OLANLAR

Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisi olan The Walking Dead, ilk zamanlar çizgi romandan esilenerek ekranlara yansımıştır ve 7 sezondur da ekranlardaki yerini almaktadır. Artık sadece FX'te yayınlanan dizi ile ilgili yeni sezon açıklamaları da yapıldı. Öyle ki The Walking Dead, artık eski senelere göre daha çok heyecan kapsayacak. Geçtiğimiz sezon Rick ve ekibinin kurtarıcılar tarafından kurtarılması sonrasında Negan'ın elinde olan isim merak konusu olmuştu. Sezon finali esnasında karanlık ekranda seçtiği kişiye vurarken çıkan seslerden başka birşey görünmeden final yapmıştı.

BÖLÜMLERDE UZUN KARAR

THe Walking Dead ile ilgili ortaya atılan iddialara göre dizi izlenme oranı yüksekliği sebebiyle uzayacak.  Robert Kirkman‘ın aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan The Walking Dead en fazla izlenen yabancı diziler arasında yer alıyor. Hikayeye Negan‘ın dahil edilmesi, Kingdom ve Ezekiel ile tanışmamızla birlikte olaylar oldukça heyecanlı bir noktaya doğru ilerliyor. Trajik ölümler ve geçen haftaki neşeli bölümün ardından The Walking Dead, 13 Kasım‘da normalden uzun bir bölümle ekrana gelecek. Service ismindeki dördüncü bölümün 85 dakika süreceği açıklandı. Paylaşılan özette Alexandria halkının onları “ayıltacak” bir misafir ağırlayacağı söyleniyor. Bu üstü kapalı ima Negan‘ın Alexandria’ya yöneleceği şeklinde yorumlandı. Tüm bu gelişmeler de dizinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. The Walking Dead normalde sadece sezon ortası veya finalinde normalden uzun bölümlerle izleyici karşısına çıkıyor. Önümüzdeki haftaki ekstra sürede neler yaşanacağı şimdiden büyük merak yaratıyor.

DİZİ İÇİN KANAL SORUNU BAŞLADI

Geçtiğimiz haftalarda Amerika'da yayınlanan The Walking Dead 7. seon 1 .bölümü hemen sonrasında Türkiye'ye sunuldu. Negan elindeki sopa ile Glenn'i seçti. Aniden kafasına vurmaya başladı. Glenn Negan tarafından öldürülürken Rick ve ekibi gözyaşlarını tutamadı. Kısa süre içerisinde kafası tamamen parçalanan Glenn adıyla alışık olduğumu Koreli çocuk yeni sezonda olmayacak.  Ekrana dönmeye hazırlanan ve televizyon yayınının FOX Crime’da olacağı açıklanan Prison Break’in eski bölümleri kanalda yayınlanmaya devam ederken, American Horror Story ve The Exorcist dizilerinin bölümleri de ertesi günkü yayınlarıyla FOX Channels kanallarında yayınlanmaya devam ediyorlar. The Walking Dead de 7 Kasım Pazartesi akşamı FX’te yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir