Tom Cruise durmak bilmiyor! Bomba gibi bir film geliyor

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'den bomba gibi gelişmeler.Oynadığı filmlerle adından söz ettirmeyi başaran deneyimli oyuncu yine çok iddialı bir filmle bomba gibi geliyor.Tom Cruise yine çok iddialı.

Tom Cruise durmak bilmiyor! Bomba gibi bir film geliyor

Yüksek bütçesiyle dikkat çeken yeni 'Görevimiz Tehlike' filmi, yine Ethan Hunt'ı, Tom Cruise'u tüm çekiciliğiyle barındırıyor. Cruise, hem yeni Mission Impossible filmleri hem de Yarının Sınırında'nın devam halkası için hazır. Milyonların sevgilisi Tom Cruise, sevilen seri Mission Impossible'ın yeni filmi ile geri döndü. Ünlü aktörün merak ve heyecanla beklenen filmi Mission Impossible:Rogue Nation bugün vizyona giriyor.

Sıcak yaz sezonunun hararetli aksiyon güzellemelerinden biri olan Mission Impossible: Rogue Nation, bu gün itibariyle sinema salonlarımıza konuk oldu. Fakat Tom Cruise'un seriye olan bağlılığı kolay kolay kopacak gibi görünmüyor! Cruise geçtiğimiz gün filmin galasında serinin yeni halkası için en kısa zamanda kolları sıvayacağını resmen duyurmuştu. Aktörün verdiği bir diğer müjde ise Yarının Sınırında filminin devam halkasıyla ilgili oldu!

The Daily Show'a konuk olan Cruise; serinin beyazperdedeki altıncı halkasını müjdelerken; geçtiğimiz yıl izleyicilerin beğenisini kazanan bilimkurgu filmi Yarının Sınırında'nın devam halkasının da kısa bir süre sonra yapım aşamasına geçeceğinin altını çizdi. Yine Doug Liman ve Christopher McQuarrie ikilisiyle olan işbirliğini sürdürecek gibi görünen Cruise; anlaşılan o ki beyazperdeyi uzun bir süre aksiyonsuz bırakmayacak.

Kaynak: Vandahaber

Kaynak: Diyarbakır Söz