Görüş Bildir

TRT1 Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

TRT ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusunun cevabı açıkladı. Eylül ayının sonunda Diriliş Ertuğrul kaldığı yerden devam edecek.

TRT1 Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

İki sezondur Çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizi Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? sorusu dizilerin başlaması ile birlikte çok merak edilmeye başlamıştı ki, dizinin yapım ekibinden ilk tarih açıklandı. Fenomen izleyicilerini sevindiren haber tez duyuldu. Diriliş Ertuğrul'un Eylül ayın da başlayacağı söylemleri doğrulandı. Diriliş Ertuğrul 3. sezon, gümbür gümbür geliyor. Peki 3. sezon da neler olacak? Dizi oyuncuları hakkında bilgiler ve tüm Ertuğrul ekibi detayı diyarbakırsoz.com'da

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

3. sezonuna merhaba diyecek olan Diriliş Ertuğrul, geçtiğimiz sene Eylül'ün son günü başlamıştı. sezon finali sonrasında ise herkes ne zaman başlayack sorusunun cevabını aramaya başlamıştı. İşte Diriliş Ertuğrul'un bu sezon 28 Eylül'de başlayacağı tahmin edildiği açıklandı.

Yayınlandığı ilk günden bu yana  izleyici kapasitesini her geçen gün arttıran dizi, bilindiği üzere tarih konularına değinerek ele almakta.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Uğur Güneş, Hülya Darcan, Evrim Solmaz ve Mehmet Çevik'in paylaştıkları televizyon dizisidir. İlk bölümü 10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İlk bölümün yayınlanmasının ardından yayınlandığı günün AB grubu reyting sıralamasında 1. sırada yer aldı. Ayrıca dizi 2015 yılının en iyi dizisi ödülünü aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir