Tuğçe Ergişi bakın ne hale gelmiş?

Son dönemlerde popülerleşti bu estetik sevdası. Bu Tarz Benim Yarışmasıyla şana, şöhrete kavuşan yarışmacı Tuğçe Ergişi, anlaşılan o ki Yılmaz Morgül’e benzetilmesi ona dokunmuş. Bakın Tuğçe Ergişi ne hale gelmiş?

Tuğçe Ergişi bakın ne hale gelmiş?

EMRE ATEŞ

Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanımıştık onu ve hemen herkes “Yılmaz Morgül’e benziyor” diye yorumlar yapmıştı. Hatta dev sosyal medya platformu Facebook’ta Tuğçe Ergişi’nin Yılmaz Morgül ile birlikte Caps’leri yapılmıştı.

Tuğçe Ergişi'nin eski hali; 

TUĞÇE ERGİŞİ YILMAZ MORGÜL BENZERLİĞİNE DAYANAMADI

Sosyal medyada da alay konusu olmasının ardından Tuğçe Ergişi birtakım estetik operasyonları geçirdi. Elmacık kemikleri belirginleşti, burnunu yaptırdı, dudaklarını kalınlaştırdı. Ergişi bambaşka bir görünüme kavuştu.

İşte Tuğçe Ergişi'nin yeni hali;

Tuğçe Ergişi “Bir estetiksiz ben kalmıştım, ben de yaptırdım” yorumunu yaptı.

Bu Tarz Benim yarışmasıyla adını duyuran Tuğçe Ergişi, Yılmaz Morgül yeni haliyle şaşırttı.

''Bu Tarz Benim'' yarışmasıyla ünlenen Tuğçe Ergişi, Yılmaz Morgül’e olan benzerliğiyle sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Yılmaz Morgül’lü caps’leriyle sosyal medyada adından Söz ettiren Bu Tarz Benim yarışmacısı Tuğçe Ergiş’i, bir dizi estetik operasyon geçirdi. Elmacık kemiklerini belirginleştiren, burnunu yaptıran, dudaklarını kalınlaştıran Ergişi bambaşka bir görüntüye kavuştu. “Bir estetiksiz bendim, yaptırdım, canım sağ olsun” dedi.

Tuğçe Ergişi Instagram’da fotoğraflarını paylaştı, ardından birçok takipçisinden yakışmamış yorumları yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz