Görüş Bildir

Ünlü Oyuncu Pamir Pekin 25 gün hapis cezası şoku! Pamir Pekin kimdir?

Ünlü oyuncu Pamir pekin aracı ile seyir halindeyken trafik kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan Alkol muayenesinde 2.86 promil alkollü olduğu belirtilen Pekin hakkında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı.

Ünlü Oyuncu Pamir Pekin 25 gün hapis cezası şoku! Pamir Pekin kimdir?

Ünlü oyuncu Pamir pekin aracı ile seyir halindeyken trafik kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan Alkol muayenesinde 2.86 promil alkollü olduğu belirtilen Pekin hakkında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Mahkeme, suçun kanıtlandığına karar vererek Pekin'i 55 gün hapis cezasına çarptırdı. İyi hali ve sabıkasız oluşu göz önünde bulundurularak ceza indirildi ve 25 gün hapis cezasına çevrildi. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Beşiktaş Caddesi üzerinde aracı ile seyir halindeyken trafik kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan Alkol muayenesinde 2.86 promil alkollü olduğu belirtilen Pekin hakkında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

'SONUCA POLİSLER BİLE ŞAŞIRDI'

Pekin, ifadesinde şunları söyledi: "Suçlamayı kabul ediyorum. Fakat alkol oranım çok yüksek çıktı. Bu duruma polisler bile şaşırdı. Küçük bir rakı şişesini arkadaşlarla içtik. Bu kadar alkollü olduğumu tahmin etmiyordum. Suç kastım yok." İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma sonunda Pekin hakkında, 1.00 promilin üzerinde alkollü olduğu gerekçesiyle 'Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, oyuncu suçlamayı kabul ederek pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, suçun kanıtlandığına karar vererek Pekin'i 55 gün hapis cezasına çarptırdı. İyi hali ve sabıkasız oluşu göz önünde bulundurularak ceza indirildi ve 25 gün hapis cezasına çevrildi. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Oyuncu, aynı suçu beş yıl boyunca bir daha işlemezse sicilinden silinecek.

PAMİR PEKİN KİMDİR?

Pamir Pekin,  31 Mayıs 1979, İstanbul) Türk oyuncu.Oyuncu 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yaparak reklam filmlerinde oynadı. Oyunculuğa ilk adımını 2007'de Komiser Nevzat dizisi ile attı. Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım şarkısına çekilen klipte rol aldı.[2]Ard arda dizilerde rol alan oyuncu, hala Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde Murat karakterini canlandırıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi