Ünlülerin Sosyal Medya Hesaplarından Şaşırtıcı Kurban Bayramı Mesajları!!

Kurban Bayramının gelmesiyle birlikte ünlüler sevenlerine sosyal medya hesaplarından mesajlar yayınladı. Yayınladığı mesajlar sevenlerinin ilgisini kendi üzerlerine çekti..

Ünlülerin Sosyal Medya Hesaplarından Şaşırtıcı Kurban Bayramı Mesajları!!

İşte ünlü isimlerin Kurban Bayramı mesajları…

Demet Akalın: Mutlu huzurlu hayırlı bayramlar dilerim

İbrahim Tatlıses: Hayırlı Bayramlar'ınız olsun. Bayram ertesi Şanlıurfa'mdayım şimdiden hayırlı Kurban Bayramı'nızı canı gönülden kutluyorum...!!! Herkes benim baktığım gibi doğduğu şehre yürekten baksın sevgili Hemşehrilerim! Merak etmeyin; bu kez ucunda ölüm olmadıktan sonra vaz geçmek Yok...!!! Kesinlikle dönüş Yok.! Ya Olacak, Ya Olacak, İBO inşallah mecliste OLACAK.! Kader bu kez böyle istedi. Ne oldu?Hükümet kurulamadı ve seçim tekrar ettiBu bir ışık değil midir?"

Ebru Gündeş: "Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıkla ve sevdiklerinizle nice güzel bayramlar dilerim"

Arda Turan: "Kurban Bayramımız mübarek olsun. Hayırlara vesile olsun inşallah. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim"

Murat Dalkılıç: “Herke iyi bayramlar”

Sıla Gençoğlu : “İyi bayramlaaaarrrrrrr:)) Bulutlar üstünde mutluluklar, neşeler, sevinçler, falanlar filanlar”

Emre Karayel “Tüm islam aleminin mübarek Kurban bayramı kutlu ve de mutlu olsun

Ferhat Göçer: “Ülkemize ve tüm İslam dünyasına barış huzur ve mutluluk getirmesi dileği ile Kurban Bayramınız kutlu ve mübarek olsun “

Hande Yener: “ İyi bayramlar”

Bengü: “Büyüklerin ellerinden; küçüklerin gözlerinden öperim...İyi bayramlar”

Petek Dinçöz: "Mutlu huzurlu nice bayramlara"

Kaynak: Diyarbakır Söz