Görüş Bildir

TR'nin adonisli oyuncusu Barış Arduç'a nazar değdi, gerçek hastalığı hayranlarını ağlattı, Barış Arduç nasıl, hastalığı ne?

Genç Kızların sevgilisi Barış Arduç, evlilik arifesinde olan karizmatik oyuncu Kenan İmizalıoğlu ve karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösteriliyor. Star TV’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın güzel oyuncusu Elçin Sangu’yla kemara karşısına geçen Barış Arduç, bir ay hastalığı sebebiyle dizinin setine gelemedi. Hastanede karantinaya alınan yakışıklı oyuncunun zatürre olduğu açıklandı.

TR'nin adonisli oyuncusu Barış Arduç'a nazar değdi, gerçek hastalığı hayranlarını ağlattı, Barış Arduç nasıl, hastalığı ne?

Genç Kızların sevgilisi Barış Arduç, evlilik arifesinde olan karizmatik oyuncu Kenan İmizalıoğlu ve karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösteriliyor. Star TV’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın güzel oyuncusu Elçin Sangu’yla kemara karşısına geçen Barış Arduç, bir ay hastalığı sebebiyle dizinin setine gelemedi. Hastanede karantinaya alınan yakışıklı oyuncunun zatürre olduğu açıklandı.

Hürriyet’in haberine göre: Efsane oyuncu Barış Arduç’un hastalığının zatüre olmadığı, vereme yakalandığı iddia edildi. Çocuklukta olunması gereken verem aşısı ailesi tarafından yaptırılmayan Arduç’un uzun saatler beklediği set ortamında vereme yakalandığı ve bu yüzden apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Gerekli tıbbi müdahaleler yapılan oyuncu, birkaç hafta daha dinlendikten sonra sete geri döndü.

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde anne babası çalışmak için İsviçre’ye gittiklerinde İsviçre’de ailesinin ortanca çocuğu olarak doğmuştur. Arnavut kökenli anne babası İsviçre’de emlakçılık yapmaktaydı. Baba tarafı Fatsa, anne tarafı Artvinlidir. Onur Arduç adında abisi ve Mert Arduç asında kardeşi vardır. Barış Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu'da okudu. Lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladı. Liseden sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü.

Barış Arduç, yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla ilgilenmekte ve fotomodellik ve dublaj çalışmaları da yapmaktadır. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak İstanbul Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Ayla Algan ile tanıştıktan sonra Ekol Drama'da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitim de aldı. Oyunculuk kariyerine, 2011 yılında Ömür Gedik'in Paramparça adlı klibi ile ilk adımını attı.

2014 yılında yapımcılığını Necati Akpınar’ın yaptığı “Deliha” sinema filminde Cemil karakterini canlandırırken, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran ve Jeyan Mahfi Tözüm ile birlikte oynadı.

Barış Arduç, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide Ömer karakterini canlandırdı.

Barış Arduç, 2014 yılından beri oyuncu Gupse Özay ile birliktedir.

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2015 - Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)

2015 - Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)

2014 - Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)

2014 - Deliha (Cemil)(Sinema Filmi)

2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)

2012 - 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)

2011 - Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)

2011 - Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)

2011 - Pis Yedili (TV Dizisi)

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. Çerkez kökenlidir. İsminin anlamı “canımın içi” demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema, Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekand’ın kursuna katıldı.

Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri “Yaman Yaşamışım” adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, 'Çocuklar Duymasın' ve 'İzmir Çetesi'nin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Show’un skeçlerini yazmaya başladı.

Arkadaşlarıyla “Psikolog” adlı skeçler çekmiştir. Gülse Birsel’in de onun Youtube’da o videolarından birini izleyip ‘Yalan Dünya’nın kadrosuna aldı. Bu sayede de “Yalan Dünya” dizisinde kendine bir yer bulmuştur. Bu dizide “Nurhayat” karakterini canlandırmaktadır. Makineli tüfek gibi konuşması ve peltekliğiyle zihinlerde yer etti.

Gupse Özay ağabeyi Betal Özay ile ortak bir yapım şirketi kurdu.

Gupse Özay, Kanal D!de yayınlanan “Rekorlar Dünyası”adlı programda sunuculuk yaptı.

Boş zamanlarında DVD (korku filmi ) izler, psikiyatri hakkında kitaplar okuyor ve resim yapıyor.

Ödülleri

2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 3.Antalya Televizyon Ödülleri

2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir‘de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı. 2006 yılında da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazandı. Fakat okulu yarım bıraktı.

Sanat danışmanlığını Haldun Dormen'in yaptığı “Sahne tozu” tiyatrosunda eğitimler aldı.

Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com’a ortak oldu.

İzmir’de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde buldu. Oyunculuğa ilk kez ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde başladı, Aşk Kaç Beden Giyer? Dizisi ile devam etti.

2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırdı.

İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

2015 yılında “Sevdam Alabora” adlı dizide Kadir Doğulu, Mustafa Avkıran ve İlker Kızmaz ile başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği dizide; Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Aydan Burhan ve Başak Parlak gibi ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor.

Elçin Sangu, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide Defne Topal karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Kiralık Aşk (Defne) (TV Dizisi)

2015 - Sevdam Alabora (Zeynep) (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Güzide) (TV Dizisi)

2013 - Bir Aşk Hikayesi (Eda Çağlar) (TV Dizisi)

2012 - Hiç (Gonca) (Sinema filmi)

2012 - Aşk Kaç Beden Giyer? (Nehir) (TV Dizisi)

2011 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (2.sezon) (Jale) (TV Dizisi)

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizileri ile yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusu. Profesyonel basketbol oyunculuğu ve mankenlik de yapmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ’un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten’dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2002 yılında, Kainat Güzeli Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.

2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardında Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.

2009 yılında, kendisinden 13 yaş büyük olan Meltem Cumbul ile bir ilişki yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu ilişkiyi ağustos ayında noktaladı.

2010 yılında “Ezel” dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.

2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.

2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.

Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayan, Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizi film Hilal Saral yönetmenliğinde çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de 2013 aralık ayında başladı.

Ödülleri

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri ,En iyi erkek oyuncu (Kelebeğin Rüyası)

Film ve Diziler

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2

2005 - Gümüş

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (Dizi)

2008 - Menekşe ile Halil (Dizi)

2010 - Ezel

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - Kuzey Güney (Dizi)

2012 - Kuzey Güney Sezon 2 (Dizi)

2013 - Kelebeğin Rüyası

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Dizi)

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Deli Yürek, Ezel, Alacakaranlık gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinde baş rol oyunculuğu yapmış olan dizi ve sinema oyuncusu.

Kenan İmirzalıoğlu, Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara’ya bağlı olan Bala’da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır. İlköğretimini Bala’da tamamladıktan sonra orta öğretimini tamamlamak için Ankara’ya teyzesinin yanına taşındı. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da yaptı.

İlk denemesinde üniversite sınavını kazanamayarak ailesinin yanına dönmüş olsa da, bir sonraki üniversite sınavını kazanarak Yıldız Teknik Üniversitesi’ne yerleşen İmirzalıoğlu, burada Matematik okudu. Üniversitedeki arkadaşlarının ısrarları üzerine katıldığı modellik yarışmasından başarıyla ayrılması üzerine modellik kariyerine başladı ve 1995 yılında Türkiye’nin En İyi Modeli seçildi. Türkiye birincisi olarak katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan İmirzalıoğlu, bu yarışmayı kazanan ilk Türk erkeği oldu.

Televizyon ve sinema ekranlarıyla tanışması ise, ünlü yönetmen Osman Sınav’ın sayesinde gerçekleşti. Sınav’ın desteğiyle takıldığı Deli Yürek dizisinin seçmelerinde başarılı oldu ve 1999-2002 yılları arasında yayın hayatını sürdüren dizide, Yusuf Miroğlu karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu, dizinin devamı olarak gösterilebilecek olan sinema filmi Deli Yürek: Bumerang Cehennemi’nde rol alarak sinemaya da atıldı. Deli Yürek süreci bittikten sonra dil eğitimi için Amerika'ya gitti. Amerika’dan dönünce bir çok film ve dizi için teklif aldı. Uğur Yücel'in yazıp yönettiği Alacakaranlık dizisini kabul etti. Daha sonra aynı kadronun hazırladığı Yazı Tura adlı sinema filminde rol aldı.

2003-2005 yılları arasında, Yağmur Taylan’ın yönettiği ve Uğur Yücel ile beraber başrollerini oynadığı Alacakaranlık adlı polisiye dizide Ferit Çağlayan karakterini canlandırdı. 2006’da Suat Yalaz’ın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali’de rol aldı. Alacakaranlık’ı 2005-2007 yılları arasında Selin Demiratar ile beraber başrollerini paylaştığı Acı Hayat ve 2009 yılından itibaren yayınlanmakta olan Ezel adlı diziler izledi. Cansu Dere ile beraber başrolünü paylaştığı ve de usta yönetmen Uluç Bayraktar tarafından yönetilen dizi, Türk televizyonlarının en çok izlenen aksiyon ve drama dizilerinden birisi oldu.

2001 yılında çekilen Bumerang Cehennemi’nden sonra bir süre sinemaya ara veren İmirzalıoğlu, 2004 yılında başrollerini Olgun Şimşek ile paylaştığı ve Uğur Yücel tarafından yazılıp yönetilen Alacakaranlık ile sinemaya geri döndü. Her ne kadar başarılı bir gişe başarısı kazanamamış olsa da, Alacakaranlık film festivallerinde ve eleştirmenlerin gözünde büyük bi başarı kazandı.

2007 yılında vizyona giren Kabadayı’da efsanevi oyuncu Şener Şen ile beraber çalışma fırsatını yakalayan İmirzalıoğlu, bu filmde canlandırdığı uyuşturucu bağımlısı mafya babası Devran rolüyle sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başardı. Ünlü oyuncunun rol aldığı son sinema film, 22 Ocak 2010 tarihinde vizyona giren Ejder Kapanı oldu. Akrep Celal adlı bir başkomseri canlandırdığı film sayesinde, ikinci kez Uğur Yücel ile beraber çalışma fırsatı bulan İmirzalıoğlu, filmden beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti.

Uzun süredir, Alacakaranlık’ta beraber rol aldığı oyuncu Zeynep Beşerler ile beraber olan ünlü oyuncu, gece hayatından fazla haz etmiyor ve evinde sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih ediyor.

2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynadı. Yine 2012 yılında başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrolü paylaştı.

Ödüller

2005 Adana Altın Koza Film Festivali-En İyi Erkek Oyuncu (Yazı Tura)

2010 Sadri Alışık Sinema Ödülleri-Ayhan Işık Jüri Özel Ödülü (Ejder Kapanı]

2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel)

2010 37.Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel)

Filmleri

1998-2002 "Deli Yürek" (Yusuf Miroğlu) Dizi

2001 "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi "(Yusuf Miroğlu) Film

2003-2005 "Alacakaranlık " (Ferit Çağlayan)         Dizi

2004      "Yazı Tura" (Cevher)      Film

2005-2007 "Acı Hayat" (Mehmet Kosovalı)          Dizi

2006      "Son Osmanlı Yandım Ali " (Ali) Film

2007      "Kabadayı" (Devran)      Film

2009      "Ejder Kapanı" (Akrep Celal)      Film

2009-2011 "Ezel" (Ezel Bayraktar) Dizi

2012 - Uzun Hikaye

2012 – Karadayı (Dizi )

Cansu Dere Kimdir?

Cansu Dere, 1980 Ankara doğumlu manken, oyuncu. Türkiye’nin en başarılı mankenlerinden biri olan Cansu Dere aynı zamanda sunuculuk da yaptı.

Cansu Dere, 1980 yılında Ankara’da doğdu. Ailesi Yunanistan göçmeniydi. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. İzmir Vali Vecdi Gönül Lisesi'nden mezun oldu. Dere, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde aldı.

Dere, 2000 yılında Kanal D’nin düzenlediği Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda 3. olduktan sonra mankenlik kariyerine profesyonel olarak başlamış oldu. Bu süreç içinde Yıldırım Mayruk, Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Bahar Korçan, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal gibi çok önemli isimlerin defilelerinde yer aldı.

Cansu Dere, Türkiye’yi yurtdışındaki birçok organizasyonda da temsil etti. 2002 ve 2003 yıllarında Paris’te defilelerde yer aldı. Ayrıca birçok ünlü fotoğrafçıyla çalıştı.

Dere, 2000 yılında televizyona da adım attı. 2000 ve 2001’de Kanal D’de çocuk ve müzik programı, 2004’te “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışmayı, 2003’te NTV’de Lifestyle adlı moda programını sundu. Oyunculuğa 2004 yılında yayınlanan Metro Palas dizisiyle başladı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi. 2005’te Alacakaranlık adlı dizide rol aldı. 2005 de NTV’de bir moda programı sunmaya başladı.

2006 yılında “Sıla” adlı dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynadı. 2007 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte “Son Osmanlı Yandım Ali” adlı filmde oynadı. 2009 yılında da Ezel dizisindeki Eyşan rolünü oynadı. 2010 yılında Cem Yılmaz'ın “Yahşi Batı” filminde Mary Lou karakterini oynamıştır.

2011 yılında “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” adlı sinema filminde Songül isimli bir polisi canlandırmıştır. 2012 yılında da Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ile yer almıştır.

Dere’nin özel hayatı da her zaman medyanın gözü önündeydi. Okan Bayülgen, Cem Yılmaz, Cem Aydın gibi medyatik isimlerle birlikte oldu.

Fotoğraf çekmeyi seven Cansu Dere’nin boyu 1.76 metre ve 85-59-90 ölçülerindedir. Cansu Dere, L’Oréal Paris’in Türkiye yüzü oldu.

Filmleri

2004 - Metro Palas

2005 - Alacakaranlık

2005 - Avrupa Yakası

2005 - Güz Yangını

2006 - Sıla

2006 - Kabuslar Evi: Takip

2007 - Son Osmanlı Yandım Ali

2009 - Ezel

2009 - Acı Aşk

2010 - Yahşi Batı

2010 - Altın Kızlar

2011 - Totally Spies:Casus Kızlar

2011 - El Yazısı

2011 - Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

2012 - Muhteşem Yüzyıl

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Konusu

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Oyuncular

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

Ayberk Atilla - Sadri Usta

Melisa Şenolsun - Sude İplikçi

Leyla Lydia Tuğutlu - İz (konuk oyuncu)

Devrim Yalçın - Deniz Tranba (konuk oyuncu)

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan Topal

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ragıp Gülen - Zübeyir Taşçalan

Ender Sakallı - Vedat (diziden ayrıldı)

Selin Uzal - Derya

Özlem Gezgin - Nazlıcan

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya'da doğdu.Anne tarafı Konya Cihanbeylili, baba tarafı ise Şereflikoçhisarlıdır. Babası Yaşar Bey İş Bankası'nda müdürlük yapmış. Bir kız kardeşi vardır.

Ankara İnönü Lisesi'ni, ODTÜ Fizik Bölümü'nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu'nda görev aldı, daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. Bu tiyatroda çeşitli oyunlarda sahne alırken, Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim görme hakkını kazandı. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Atçalı Kel Mehmet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı.

2002'de yayınlanmaya başlayan "En Son Babalar Duyar" isimli televizyon dizisindeki "üçkağıtçı hayırsız damat Kadir" rolüyle tanındı. Bu karakter ve özellikle ağzından düşürmediği "Hallederiz" repliği o kadar çok tuttu ki, hem karakterin hem de Ülgen'in adı bir süre sonra "Hallederiz Kadir"e çıktı.

Ayrıca TRT'de yayınlanan Bir Kelime Bir İşlem programını sundu.

Sivil Toplum Kuruluşları'nın çalışmalarında aktif olarak görev alan Ülgen, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin geleneksel Nazım Günleri'nde de, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nazım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol almaktadır.

Kanal D'de yayınlanan "Akasya Durağı" adlı dizide de oynadı.

Evlilikleri : Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Tülay Bursa ile bir süre evli kaldı.

Levent Ülgen, 4 Haziran 2014 tarihinde 4 yıldır birlikte olduğu danışmanı Ziynet Şafak ile İzmir Fuar Evlendirme Dairesi'nde evlendi.

2014 yılı Kasım ayında Show TV’de yayınlanmaya başlayan, Türker İnanoğlu yapımcılığında Erler Filmin yaptığı “Roman Havası” adlı dizide başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Günay Karacaoğlu paylaşmaktadır. Dizide ayrıca İlhan Daner, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal, Goncagül Narlı ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

Rol aldığı Tiyatro oyunları

2013 - Kafkas Tebeşir Dairesi : Bertolt Brecht - Sadri Alışık Tiyatrosu

2013 - Yatak Odası Diyalogları : Birol Güven - Sadri Alışık Tiyatrosu

2010 - İnsanlık Ölmedi Ya : (Nazım Hikmet) - 2010 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 108 Yaşında"

2009 - Yusuf ile Menofis (Nazım Hikmet) - 2009 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 107 Yaşında"

2008 - İvan İvanoviç Var mıydı? Yok muydu? : (Nazım Hikmet) 2008 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 106 Yaşında"

2007 - Yalancı Tanık : (Nazım Hikmet) - 2007 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 105 Yaşında"

2008 - Dalga : (Reinhold Tritt) - Donkişot Prodükdiy Tiyatrosu

2005 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : (Haldun Taner) - Ankara Devlet Tiyatrosu

2004 - Altona Mahpusları : (Jean-Paul Sartre) - Ankara Devlet Tiyatrosu

2003 - Aykırı İkili : Neil Simon - Ankara Devlet Tiyatrosu

2002 - Ayrılık : (Behiç Ak) - Ankara Sanat Tiyatrosu

2001 - Suç ve Ceza :(Fyodor Dostoyevski) - Ankara Devlet Tiyatrosu

2000 - III. Richard : (William Shakespeare) - Ankara Devlet Tiyatrosu

1999 - III. Selim : Celal Esad ArsevenSalah Cimcoz - Ankara Devlet Tiyatrosu

1997 - Kanlı Düğün : Federico Garcia Lorca - Ankara Devlet Tiyatrosu

1996 - IV. Murat : Turan Oflazoğlu - Ankara Devlet Tiyatrosu

1994 - Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Ankara Devlet Tiyatrosu

1993 - Yılın Kadını : Peter Stone - Ankara Devlet Tiyatrosu

1991 - Salpa : (Yılmaz Güney) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1991 - Kuş (oyun) : Ülker Köksal - Trabzon Devlet Tiyatrosu

1989 - Kamuoyu : Aurel Baranga - Trabzon Devlet Tiyatrosu

1987 - Yolcu : (Nazım Hikmet) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1985 - Bir Halk Düşmanı : (Henrik İbsen - Ankara Sanat Tiyatrosu

1984 - Bir Ceza Avukatının Anıları : (Faruk Eren) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1984 - Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu

1983 - Taziye : Murathan Mungan - Ankara Sanat Tiyatrosu

1983 - Bahar Noktası: (William Shakespeare)

1982 - Giardano Bruno

1982 - Atçalı Kel Mehmet

Film ve Dizileri :

2015 - Terkedilmiş (Zengin) (Sinema Filmi)

2015 - Niyazi Gül Dörtnala (Rıza) (Sinema Filmi)

2015 - Kiralık Aşk (Necmi) (TV Dizisi)

2015 - Kasap Havası (Sinema Filmi)

2014 - Yengen Ve Şengen (Sinema Filmi)

2014 - Roman Havası (TV Dizisi)

2014 - Mihrap Yerinde (Ahmet) (TV Dizisi)

2014 - Bizum Hoca (Sinema Filmi)

2013 - İnadına Yaşamak (Kıbrıslı) (TV Dizisi)

2013 - Salih Kuşu (Bahtiyar, Salih Bey ) (TV Dizisi)2013

2013 - Bizim Okul (Ziya) (TV Dizisi)

2011 - Devrimden Sonra (Sosyalist Polis) (Sinema Filmi)

2010 - Nene Hatun (Yavuz Hoca) (Sinema Filmi)

2010 - Kukuriku - Kadın Krallığı (Kaldıray) (Sinema Filmi)

2009 - Türkler Çıldırmış Olmalı - Afr... (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2009 - Hayatın Tuzu (Şehsuvar) (Sinema Filmi)

2008 - Görgüsüzler (Vakkas) (TV Dizisi)

2008 - 2011 - Akasya Durağı (Sinan Kaya) (TV Dizisi)

2008 - Arka Sokaklar 3. Sezon (TV Dizisi)

2007 - Mahşer (TV Dizisi)

2007 - Hayat Apartmanı (Sadık) (TV Dizisi)

2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayac... (Tuncer) (Sinema Filmi)

2003 - Yuvadan Bir Kuş Uçtu (İbrahim) (TV Dizisi)

2003 - Gelin (Veyis) (TV Dizisi)

2002 - Çocuklar Duymasın (Behçet) (TV Dizisi)

2002 - Keje (Otobüs Şoförü) (TV Dizisi)

2002 - Havada Bulut (Kabzımal Bayram) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (Hallederiz Kadir) (TV Dizisi)

2000 - Tutku Çemberi (TV Dizisi)

2000 - Bizim Evin Halleri (Nusret) (TV Dizisi)

1999 - 2001 - Yılan Hikayesi (Mürekkep Kadir ) (TV Dizisi)

1999 - Köstebek (2) (Cüneyt Verel) (TV Dizisi)

1996 - Kurtuluş (Albay Kenan Bey) (TV Dizisi)

1996 - 80. Adım (Korkut Laçin) (Sinema Filmi)

1993 - Mavi Sürgün (Cevat'ı Bodruma götüren Jandarma Eri 1-) (Sinema Filmi)

1993 - Gelincik Tarlası (Sinema Filmi)

1992 - Kurşun Adres Sormaz (Sinema Filmi)

Oya Başar Kimdir?

Oya Başar, 22 Nisan 1956 İstanbul’da doğdu. Komedyen, sinema ve tiyatro oyunusu. Tiyatro sanatçısı Levent Kırca'nın eski eşi. Baba tarafı Selanikli, anne tarafı Kürttür.

Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na giren Oya Başar, İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare, İstanbul Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha bir çok tiyatroda çalıştı. Televizyon dizileri yaptı.

Ardından "Levent Kırca - Oya Başar Tiyatrosu" kuruldu. 1988 yılında başlayan dünyanın en uzun soluklu programlarından olan "Olacak o Kadar" TV dizisinde de oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı.

Son dönemde Şehir Tiyatrosu'na tekrar dönerek, müzikal oyun Yedi Kocalı Hürmüz oyununu oynadı.

Oya Başar, “Kadın ile Memur” oyununda BKM'de, “Yedi Kocalı Hürmüz” oyununda “İstanbul Şehir Tiyatrosu”, “Üç Baba Hasan”, “Seferi Ramazan Beyin Nafile Dünyası”, “Gereği Düşünüldü” oyununda “Oya Başar Levent Kırca Tiyatrosu”, “Morfin”oyununda “Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu”, “Haneler” oyununda “Devekuşu Kabare” tiyatrosunda oynamıştır.

Oya Başar, meme kanserine yakalandı tedaviler sonucunda iyileşti. Levent Kırca’dan boşandıktan uzun bir süre sonra “7 Kocalı Hürmüz” oyunundan tanıştığı ve hastalığı sürecinde hiç kendisini yalnız bırakmayan tiyatro sanatçısı Ali Karagöz’e aşık olduğunu söylüyor.

2011 de BKM’de “Kadın ve Memur” oyununda yer almıştır.

Oya Başar, “Benim Annem Bir Melek” (2008), "Sev Kardeşim” (2006), "Kendini Bırak Gitsin” (2004), "Ah Yaşamak Var Ya!” (2002), "Son” (2001), "Ölürsün Gülmekten” (2000), "Sokak Şarkıcıları” (2000), “Mavi Muammer” (1985), "Gözüm Gibi Sevdim” (1982), "Berduşlar” (1982) ve daha pek çok film ve dizide rol aldı. Halen tv ve tiyatro çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir.

2014 yılı Kasım ayında Show TV’de yayınlanmaya başlayan, Türker İnanoğlu yapımcılığında Erler Filmin yaptığı “Roman Havası” adlı dizide başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Günay Karacaoğlu paylaşmaktadır. Dizide ayrıca İlhan Daner, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal, Goncagül Narlı ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

Evlilikleri

1. Evliliğini 1985 yılında Levent Kırca ile yapmış ve 2000 yılında boşanmışlardır.

2. Evliliğini 19 Şubat 2001 de tekrar Levent Kırca ile yapmış ve 2005 yılında boşanmışlardır.

Tiyatro sanatçısı Oya Başar, çocukları Umut (d.1982) ve Ayşe Kırcayla birlikte Yeniköydeki yalısında yaşamını sürdürüyor

Yapımcı olduğu Filmler

2002 - Şeytan Bunun Neresinde (Sinema Filmi)

2001 - Son (Sinema Filmi)

Oyuncu Olduğu Filmler

2015 - Yusuf ve Yusuf (Kadriye) (Sinema Filmi)

2014 - Roman Havası (TV Dizisi)

2011 - 2012 - Alemin Kıralı (Asalet) (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Benim Annem Bir Melek (Neriman Turuncu) (TV Dizisi)

2006 - Sev Kardeşim (Meryem) (TV Dizisi)

2004 - Kendini Bırak Gitsin (TV Dizisi)

2002 - Ah Yaşamak Var Ya! (Hatun) (TV Dizisi)

2001 - Son (Necla Fidan) (Sinema Filmi)

1986 - Olacak O Kadar (Nebalet) (TV Dizisi)

1986- Mavi Muammer 3 / Ölürsün Gülmekten (Video)

1985 - Mavi Muammer 2 / Silahtan Ödüm Patlar (Video)

1985 - Mavi Muammer (Video)

1982 - Gözüm Gibi Sevdim (Ayşe) (Sinema Filmi)

1982 - Berduşlar (Nesrin) (Sinema Filmi)

1978 - Çilekeş (Suna) (Sinema Filmi)

1978 - Neşeli Günler (Ayşen Gruda Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1977 - Vahşi Sevgili (Fadimenin Kardeşi) (Sinema Filmi)

1977 - Sen Ve Ben (Sinema Filmi)

1977 - Ne Zaman Geleceksin (Sinema Filmi)

1977 - Kördüğüm (Emine) (Sinema Filmi)

1976 - Zühtü (I) (Döndü) (Sinema Filmi)

1976 - Mahallede Şenlik Var (Sinema Filmi)

1976 - Lüküs Hayat (Hizmetçi) (Sinema Filmi)

1976 - Kaybolan Saadet (Sevim) (Sinema Filmi)

1976 - Bulunmaz Uşak (Sinema Filmi)

1976 - Bitmeyen Şarkı (Nebahat) (Sinema Filmi)

1976 - Analar Ölmez (Öğretmen) (Sinema Filmi)

1975 - Canavar Cafer (Gazete Çalışanı) (Sinema Filmi)

1974 - Sokak Şarkıcıları (TV Dizisi)

1966 - Oduncunun Çocukları (Sinema Filmi)

Kartal Tibet Kimdir?

Kartal Tibet, 1938 Ankara doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Yeşilçam’a çok büyük katkıları bulunan Tibet, 200’e yakın filme katkıda bulunmuştur. Oynadığı ve yönettiği tüm filmler Türk Sineması’nın klasikleri arasına kazınmıştır.

Kartal Tibet, 27 Mart 1939 de öğretmen olan anne ve babasının ilk çocuğu olarak dünyaya gelir. Daha ilk okuldayken ilgi çeker, Radyo Çocuk Kulübü'nde Ayşe Abla piyeslerinde başrolü konuşmaya başlar. Aynı şiirle, sırayla ilkokullararası, ortaokullararası, liselerarası, üniversitelerarası şiir yarışmalarının Ankara birincisi olan Kartal Tibet, beden eğitimi öğretmenliğinden sonra Hukuk Fakültesi'ni de bitirip avukat olan babası tarafından Hukuk'a, tiyatrodaki hocaları tarafından da oyunculuğa doğru itilir.

Ama o ikisini de istemez; çünkü babası avukat olduktan sonra annesinden ayrılmış, avukatlık ona aile parçalayan bir meslek gibi görünmüştür. Tiyatroya gelince, o parıltılı dünyadan aklında daha çok sahne arkasındaki beklemeler, provalar, kavgalar, yani eziyet kısmı kalmıştır. Hem o sıralar dayısı İTÜ'de mimarlık okumaktadır ve o dayısıyla arkadaşlarına hayrandır. Yani mimar olmak ister. Bu arada Ankara'nın yıldız basketbolcularından da biridir. Ama annesiyle babasının yeniden evlenişi, gelen yeni kardeşler yüzünden biraz bocalar. Ve Konservatuara girer.

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1961 yılında Ankara'nın ilk özel tiyatrosu Meydan Sahnesi'nin kurucularındandır. Burada dört piyes yönetir, 16'sında oynar.

O sıralar askere giden Göksel Arsoy'un yerine bir jön arandığı için film teklifleri gelmektedir ama o ‘‘Göksel Arsoy ne alıyorsa onu alırım’’ dediği için olmaz bir türlü. Yine de Suat Yalaz'ın Karaoğlan teklifi ve ‘‘siz hangi ücreti uygun görürseniz’’ cevabı nedeniyle Yeşilçam'a adımını atar. Tabii önce at binme, dövüş gibi dersler alır.

Karaoğlan'dan sonra Sezgin Burak'ın çizgi kahramanı Tarkan'ın sinema versiyonlarında, Sarmaşık Gülleri'nden Boş Çerçeve'ye bir dolu melodramda, Zambaklar Açarken, Çalıkuşu gibi pek çok edebiyat uyarlamasında, salon komedilerinde, tarihi filmlerde rol aldığı oyunculuk kariyeri sadece on yıl sürer.

İlk kez 1977'de Tosun Paşa filmiyle yönetmenliğe adım atar. 20'den fazlasında Kemal Sunal'ın rol aldığı çoğu iyi gişe yapan 56 film yönetir. Tabii sonra televizyon dönemi başladığı için, 12 dizinin, 200'den fazla bölümünü çeker. Mesela, Süper Baba, Borsa, Bizim Aile, Ah Bir Zengin Olsam...

Evlilikleri : 1963 yılında Gündüz Sencer hanım ile evlendi “Kanat”adında bir oğlu (d. 11 mart 1964) ve “Kumru” (d. 23 Nisan 1973) adında bir kızı var.

Yeşilçam’a 200’e yakın filmle katkıda bulunan Tibet, el attığı tüm yapımlarda başarıya ulaşmıştır. Tibet, son olarak 2006’da “Dünya’yı Kurtaran Adamın Oğlu” ve “Amerikalılar Karadeniz’de/2” adlı filmleri yönetmiştir

Ödülleri

2002 - Antalya Altın Portakal Film Festivali Yaşam Boyu Onur Ödülü

2006 - Antalya Altın Portakal Film Festivali Yıldırım Önal Anı Ödülü

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

1960 - Caligula : Albert Camus - Ankara Devlet Tiyatrosu

1959 - Ekmek Parası : Felicien Marceau - Ankara Devlet Tiyatrosu

Senaryosunu Yaptığı Filmler

1980 - Gol Kralı ()

1981 - Davaro ()

1983 - Çarıklı Milyoner ()

1984 - Şabaniye ()

1985 - Sosyete Şaban ()

1985 - Şendul Şaban ()

1986 - Deli Deli Küpeli ()

1987 - Arkadaşım ve Ben ()

1988 - Öğretmen

1988 - Uyanık Gazeteci

1990 - Duygu Çemberi ()

Filmleri ve Dizileri

- Karaoğlan: Altay'dan Gelen Yiğit (1965) - Karaoğlan

- Hıçkırık (1965)

- Ölmeyen Aşk (1966) - Ali

- Çalıkuşu (1966) - Kamuran

- Baybora'nın Oğlu (1966) - Karaoğlan

- Kanunsuz Yol (1966)

- Yiğit Kanı (1966)

- Beyoğlu'nda Vuruşanlar (1966)

- Fatih'in Fedaisi (1966)

- Ben Bir Sokak Kadınıyım (1966) - Ferdi

- Ölüm Temizler (1966)

- Bir Millet Uyanıyor (1966) - Yüzbaşı Davut

- İnsan Bir Kere Ölür (1966)

- Camoka'nın İntikamı (1966) - Karaoğlan

- Arzunun Bedeli (1966)

- Siyah Gül (1966)

- Damgalı Kadın (1966)

- Son Gece (1967) - Yüzbaşı Faruk

- Parmaklıklar Arkasında (1967) - Ali Erhan

- Osmanlı Kabadayısı (1967) - Deli Murat

- Kader Bağı (1967) - Korkusuz Bill

- Ölünceye Kadar (1967)

- Paşa Kızı (1967) - Selim

- Sefiller (1967) - Kemal/Sedat

- Amansız Takip (1967)

- Ömre Bedel Kız (1967) - Vedat

- Hırsız Prenses (1967)

- Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (1967)

- Bizanslı Zorba (1967) - Karaoğlan

- Karaoğlan Yeşil Ejder (1967) - Karaoğlan

- Kara Davut (1967)

- Kanunsuz Toprak (1967)

- Elveda (1967)

- Sabahsız Geceler (1968) - Salih

- Nilgün (1968) - Ömer

- İstanbul Tatili (1968) - Ali

- Aşka Tövbe (1968) - Mübin

- Kanun Namına (1968) - Murat

- Tahran Macerası (1968) - Ali

- Hırsız Kız (1968) - Ömer

- Son Hatıra (1968) - Ferit

- Funda (1968) - Vedat

- Benim De Kalbim Var (1968) - Murat

- Sarmaşık Gülleri (1968) - Necip

- Sevemez Kimse Seni (1968) - Ferit

- İngiliz Kemal (1968)

- Mafia Ölüm Saçıyor (1968)

- Bağdat Hırsızı (1968)

- Deli Murat (1969) - Deli Murat

- Tarkan (1969) - Tarkan

- Yumurcak (1969) - Nihat

- Cilveli Kız (1969) - Aydın

- Boş Çerçeve (1969) - Ferit

- Seninle Düştüm Dile (1969) - Kenan

- Kızım ve Ben (1969)

- Dağlar Şahini (1969) - Şahin

- Çakırcalı Mehmet Efe (1969) - Çakırcalı Mehmet Efe

- Namus Fedaisi (1969)

- Namluda Beş Kurşun (1969)

- Kötü Kader (1969)

- Dağlar Kızı Reyhan (1969) - Kemal

- 1970'ler[değiştir | kaynağı değiştir]

- Seven Ne Yapmaz (1970) - Fikret

- Tarkan: Gümüş Eyer (1970) - Tarkan

- Güller ve Dikenler (1970) - Eşper

- Küçük Hanımefendi (1970) - Ömer

- Fadime (1970) - Erol

- Sevenler Ölmez (1970) - Kemal

- Kıskanırım Seni (1970)

- Kadın Satılmaz (1970)

- Kaçak (1970) - Doğan

- İşportacı Kız (1970) - Kartal

- Aşk ve Tabanca (1970)

- Arkadaşlık Öldü mü? (1970)

- Son Nefes (1970)

- Beyaz Güller (1970)

- Ateş Parçası (1971) - Tarık Arman

- Senede Bir Gün (1971) - Emin

- Mahşere Kadar (1971) - Murat

- Tarkan: Viking Kanı (1971) - Tarkan

- Gelin Çiçeği (1971)

- Ömrümce Unutamadım - Ömrümce Aradım (1971) - Doğan

- Beklenen Şarkı (1971) - Selim

- Sevenler Kavuşurmuş (1971) - Kenan

- Tanrı Şahidimdir (1971)

- Ölmeden Tövbe Et (1971)

- Görünce Kurşunlarım (1971)

- Aşk Uğruna (1971) - Civan Efe

- Son Hıçkırık (1971) - İlhami/Ferit

- Tarkan: Altın Madalyon (1972) - Tarkan

- Karaoğlan Geliyor (1972) - Karaoğlan

- Zulüm (1972) - Tarık

- Kırık Hayat (1972) - Orhan

- İtham Ediyorum (1972) - Aydın Hakman

- Takip (1972)

- Bir Pınar Ki (1972)

- Zorbanın Aşkı (1972) - Ömer

- Yalan Dünya (1972)

- Aşk Fırtınası (1972) - Refik

- Ölüm Dönemeci (1972)

- Sabu Kahraman Korsan (1972)

- Vukuat Var (1972) - Muzaffer

- Bitirimler Sosyetede (1973) - Veli

- Bir Demet Menekşe (1973) - Kenan Manizade

- Zambaklar Açarken (1973) - Oğuz Albatros

- Bataklık Bülbülü (1973) - Yusuf

- Aşk Mahkumu (1973) - Orhan

- Bitirim Kardeşler (1973) - Veli

- Tarkan: Güçlü Kahraman (1973) - Tarkan

- Siyah Eldivenli Adam (1973) - Şeker Ahmet

- Kaderim Kanla Yazıldı (1973)

- Kabadayının Sonu (1973)

- Şeytanın Kurbanları (1973)

- Düşman (1973) - Murat

- Sığıntı (1974) - Kemal Demir

- Erkeksen Kaçma (1974) - Ahmet

- Erkekler Ağlamaz (1974) - Yangın Mehmet

- Gaddar (1974) - Doktor Kemal

- Ölüm Tarlası (1974)

- Curcuna (1975) - Bülent

- 1980'ler[değiştir | kaynağı değiştir]

- Şabaniye (1984) - Kendisi

- Öğretmen (1988)

- Uyanık Gazeteci (1988) - Sarhoş

- kim bunlar kim (1990) - kendisi

Yönetmenlik Yaptığı Filmler

- Tosun Paşa (1976)

- Cennetin Çocukları (1977)

- Sultan (1978)

- Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor (1978)

- Şark Bülbülü (1979)

- Umudumuz Şaban (1979)

- Zübük (1980)

- Sevgi Dünyası (1980)

- Gol Kralı (1980)

- Annem Annem (1980)

- Mutlu Ol Yeter (1981)

- Gırgıriyede Şenlik Var (1981)

- Gırgıriye (1981)

- Davaro (1981)

- İffet (1982)

- Gözüm Gibi Sevdim (1982)

- Doktor Civanım (1982)

- Baş Belası (1982)

- Şalvar Davası (1983)

- En Büyük Şaban (1983)

- Çarıklı Milyoner (1983)

- Aile Kadını (1983)

- Şabaniye (1984)

- Bir Sevgi İstiyorum (1984)

- Ortadirek Şaban (1984)

- Sosyete Şaban (1985)

- Şendul Şaban (1985)

- Şaban Pabucu Yarım (1985)

- Keriz (1985)

- Gurbetçi Şaban (1985)

- Katma Değer Şaban (1985)

- Milyarder (1986)

- Yaygara 86 (1986)

- Deli Deli Küpeli (1986)

- Japon İşi (1987)

- Arkadaşım ve Ben (1987)

- Aile Pansiyonu (1987)

- Öğretmen (1988)

- Uyanık Gazeteci (1988)

- Sevimli Hırsız (1988)

- Deniz Yıldızı (1988)

- İnatçı (1988)

- Samanyolu (1989)

- Talih Kuşu (1989)

- Gülen Adam (1989)

- Koltuk Belası (1990)

- Duygu Çemberi (1990)

- Kızlar Yurdu (1992)

- Tanrı Misafiri (1993)

- Süper Baba (1993)

- Bizim Aile (1995)

- Yasemince (1997)

- Ah Bir Zengin Olsam (1999)

- Demir Leblebi (1999)

- Keloğlan-Süperoğlan (2000)

- Sınır (2000)

- Borsa (2000)

- Karate Can (2001)

- Şıh Senem (2003)

- Hababam Sınıfı Merhaba (2003)

- Ağa Kızı (2004)

- AB'nin Yolları Taştan (2005)

- Emret Komutanım (2005)

- Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu (2006)

- Amerikalılar Karadeniz'de 2 (2006)

- Zoraki Koca (2007)

- Hayat Güzeldir (2008)

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi