Vatan Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı, hastane hastane dolaşıyor! Ne için mi?

Ekranların ünlü isimlerinden olan ve bir zamanların başarılı sunucusu yakışıklı Vatan Şaşmaz geçtiğimiz günlerde Yasemin Adalı ile hayatlarını birleştirmişti. Nişantaşında objektiflere takılan çift magazincilerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Vatan Şaşmaz, baba olmak için neden bu yaşına kadar beklediğini ifade ederek, hastane hastane dolaştıklarını da sözlerine ekledi. Vatan Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı, hastane hastane dolaşıyor! Ne için mi?

Vatan Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı, hastane hastane dolaşıyor! Ne için mi?

Vatan Şaşmaz, eşi Yasemin Adalı ile Nişantaşı Kav Butik adlı mekanda görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturan çift, balayına gitmediklerini söyledi. Ünlü sunucu, “Aslında ön balayı yapmıştık. Şuan iş için buradayız. Her şey çok güzel gidiyor” dedi. Vatan Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı, hastane hastane dolaşıyor! Ne için mi?

HASTANE HASTANE DOLAŞIYORLAR

Artık baba olmak isteğini de dile getiren Şaşmaz, “Hastane hastane dolaşıyoruz. Niye bu yaşıma kadar çocuk yapmadım diye üzülüyorum. En yakın zamanda müjdeli haberi sizlerle paylaşmayı umut ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet - Sayit Durmaz

Kaynak: Diyarbakır Söz