Vatan Şaşmaz’ın cinayet görüntülerini yayan oyuncu gözaltına alındı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in otel odasında çekilen ceset görüntülerinin yayılmasıyla ilgili sürdürülen soruşturmada polis tarafından aranan Didem Ç., Konya’da yakalandı.

Vatan Şaşmaz’ın cinayet görüntülerini yayan oyuncu gözaltına alındı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in otel odasında çekilen ceset görüntülerinin yayılmasıyla ilgili sürdürülen soruşturmada polis tarafından aranan Didem Ç., Konya’da yakalandı. İstanbul Emniyet’ine getirilen Didem Ç. , görüntüleri satmanın suç olduğunu bilmediğini ve arandığını öğrendiğinde de korkup saklandığını söyledi. Görüntünün kendisine, görüntüyü çeken polisin akrabası tarafından gönderildiğini anlatan Didem Ç., “Hatta görüştüğüm gazetecilere yüzlerinin kapanmasını söyledim” dedi.İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Didem Ç. adli kontrolle  bırakıldı.

EŞİNE GÖNDERİNCE

Şaşmaz ve Aker’in görüntüleri olaydan sonra internet sitelerine düşmüş, yapılan soruşturmada bölgede bulunan bir polis memurunun görüntüleri çektiği ortaya çıkmıştı. Polis, eşinin kendisinin mesaide olduğuna inanmadığı için görüntüyü eşine gönderdiğini, eşinin de aile WhatsApp grubunda paylaştığını söylemişti.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz