Görüş Bildir

Vatanım Sensin 3. bölümü ile 10 Kasım'da ekranlarda İşte fragman detayları

Vatanım Sensin 3. yeni bölüm fragmanı büyük bir sürprizle sunuldu

Vatanım Sensin 3. bölümü ile 10 Kasım'da ekranlarda İşte fragman detayları

Halit Ergenç'in dizisi Vatanım Sensin'de 10 Kasım fragmanı. 10 Kasım Perşembe akşamı ekranlara 3. bölümü ile gelecek olan dizinin yeni bölüm fragmanında Atatürk'ün ölüm yıl dönümüne özel bir bölüm olacağı gözlemlendi. İşte 10 Kasım günü ekrana gelecek olan Vatanım Sensin'in 3. bölüm yeni fragmanı ve gelişmelere dair ipuçları!

Bir Osmanlı casusu olarak Yunan ordusuna sızmayı başaran Binbaşı Cevdet, gözünü kırpmadan kabul ettiği bu görevle vatan aşkı uğruna ailesini, çocukluk aşkı Azize’yi kaybetmenin eşiğine geliyor.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMÜNDE OLANLAR

“Benim vatanım sensin” diyecek kadar kocasını seven Azize için ise aşk hiç bu kadar acı vermemiştir. Cevdet'i, Yunan üniformasının içinde görmek, vatan toprakları için kocasından sonra oğlunu da şehit verdiğini zanneden anası Hasibe'nin, vatansever babasının izinden yürüyen kızı Hilal'in, Yunan Komutanının oğluna ilgi duyan kızı Yıldız'ın da kaderini değiştirecektir.

Düzeni başına yıkılan biri daha vardır; Cevdet'e Selanik topraklarında hıyanet eden onu sırtından vuran kan kardeşi Miralay Tevfik. Azize, ölümden daha çok canını yakan bir aşkın içinde bulurken kendini Albay Cevdet için ise, ailesini yeniden kazanmak hiç de kolay olmayacaktır.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir