Görüş Bildir

Ve büyük heyecanla beklenen Survivor 2016 yarın (7 Şubat) başlıyor!

Acun Ilıcalı’nın en çok beğenilen ve kuşkusuz en çok izlenilen yarışma programı Survivor 7 Şubat 2016 Pazar akşamı (yarın) yeni yayın dönemine ‘Merhaba’ diyecek. TV8’i geçtiğimiz sezon Survivor All Star ile en çok izlenen kanal yapmayı başaran ve bu sezon da aynı başarıyı göstermesi beklenen Survivor 2016 artık izleyicinin heyecanını giderecek. İşte Survivor 2016 ile ilgili detaylar…

Ve büyük heyecanla beklenen Survivor 2016 yarın (7 Şubat) başlıyor!

İntikam, hırs, mücadele, aksiyon, heyecan, kavga, tutku, ihtiras, ne ararsanız bulabileceğiniz Survivor ekranlara geri dönüyor. vor 2016 Ünlüler Gönüllüler takımlarında kimler var, ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları, sembol oyunları, bireysel dokunulmazlık oyunları, kimler elendi, kimler elenecek gibi tüm haberleri en ince detaylarıyla en hızlı şekilde sitemizden takip edebileceksiniz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da sizler için Survivor 2016’nın takipçisi olacağız.

SURVIVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Survivor 2016 ;nlüler takımında kimler var sorusu da yanıt buldu elbette. Birkaç ay öncesinden başlayan ve kulaktan kulağa isimlerin dolaştığı Survivor 2016 Ünlüler kadrosu net olarak kesinleşti. Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda; Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Ünlüler kadrosuna baktığımızda şüphesiz performansı en çok merak edilen iki isim var ki o da Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül. Bu iki ismin Survivor’ın izlenme oranına ne kadar etki edeceği de şüphesiz merak edilenler arasında.

SURVIVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Survivor 2016 l;nüllüler kadrosunda ise; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı, Semih Öztürk.

7 Şubat 2016 Pazar akşamı ekranlara gelecek olan Survivor’da en merak edilen konu ise tabii ki neler olacağı. Survivor ile ilgili tüm haberleri tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da ilk olarak bizde bulacaksınız.

ng>Survivor Ünlüler Takımı tanıtımı izle

vor Gönüllüler Takımı tanıtımı izle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi