Görüş Bildir

Wipeout' un seksi mankeni Asuman Krause; Büyük Brother ile ekranlara geri döndü! Big Brother ne zaman başlayacak?

Ünlü manken sunucu Asuman Krause, Türkiye' ye yeni merhaba diyecek ' Big Brother Türkiye' ile ekranlara kaldığı yerden devam edecek. Seksi manken Asuman Krause; Big Brother' ın sunuculuğunu üstlenecek. Big Brother tüm dünyayı kasıp kavurduktan sonra şimdi ekranlarda

Wipeout' un seksi mankeni Asuman Krause; Büyük Brother ile ekranlara geri döndü! Big Brother ne zaman başlayacak?

Ünlü manken sunucu Asuman Krause, Türkiye' ye yeni merhaba diyecek ' Big Brother Türkiye' ile ekranlara kaldığı yerden devam edecek. Seksi manken Asuman Krause; Big Brother' ın sunuculuğunu üstlenecek. Big Brother tüm dünyayı kasıp kavurduktan sonra şimdi ekranlarda

Seksi sunucu Asuman Krause uzun zaman ayrı kaldığı ekranlara dünyayı kasıp kavuran 'Big Brother Türkiye' ile geri dönüyor. İşte Asuman Krause'den program detayları ve aile hayatı hakkında bomba açıklamalar...

Bugüne kadar ‘Wipeout’, ‘Fear Factor’ gibi Yarışma programlarının sunucusu olarak izlediğimiz Asuman Krause, bu kez dünyayı kasıp kavuran ‘Big Brother Türkiye’yle ekranda...  “İyi ki beklemişim, dünyanın en büyük işi geldi” diyen Krause’yle formatın detaylarından aile hayatına kadar her şeyi konuştuk. 

- Bu kez ‘şov programlarının atası’ olarak adlandırılan ‘Big Brother Türkiye’nin sunuculuğunu üstlendiniz...

Efsane, dünyayı kasıp kavuran bir format. İyi ki beklemişim, dünyanın en büyük işi geldi. Asuman’ın tabiriyle gerçekten kolpa değil, dünyanın en büyük reality şovu. Bütün ekip heyecanlı. 16 birbirini tanımayan insan bir evin içinde yaşayacak. Ama tabii ki kısıtlanarak ve başlarında Big Brother var. Onun kurallarına en az 100 gün dayanabilen bir milyonun sahibi olacak. Bu ev, dünyanın en büyük Big Brother evi oldu. 3 bin metrekare. Sekiz ay ön hazırlık yaptık, Maltepe’ye bir üs kuruldu. Bu şov için 300 kişi çalışıyor.

- Bir yenilik olacak mı?

Format sahibi, “Kendi yaşadığın ülkeye göre kuralları biraz esnetebilirsin ama çok da değişiklik yapamazsın” diyor. Her ülkede bir Big Brother var ve kuralları o koyuyur. Biz de ona göre ilerliyoruz. Buradaki tek kural Big Brother aslında. Umarız ki, eğlenerek görevlerini yerine getirirler. Bu 16 kişinin her anlarını göreceğiz. Toplam 110 kamera var. Evde kaçacakları, gizlenecekleri hiçbir yer yok. Her adımları, her yaptıkları izleniyor. Bir tek tuvaletlerde kamera yok.

- Dış dünyayla temas da yok...

Evet, hiçbir ilgileri yok. Evin içinde zaman kavramları yok. Kalem, defter hiçbir şey olmayacak. Tamamen Big Brother’ın kurallarına göre yaşayacaklar. Aslında çok sert bir şov, benim görüşüm bu.

- Görevler nasıl olacak?

Akıl almaz diyebilirim. Mesela bir ateş yakılıyor, Big Brother’ın sesini duyuyoruz, “Bu ateş sönmeyecek” diyor. Düşünsene oradaki 16 kişiyi... Sönerse başlarına ne geleceğini bilmiyorlar. Sunucuyum ama gerçekten ben de merak ediyorum. Evden uzaklaşmayı düşünmüyorum, Maltepe’de kalacağım. Yakınına telefon dahi almıyoruz. Ama tabii ki onlar için bir o kadar da eğlenceli bir yaşam olacak. Hayatlarında ilk kez böyle bir şey deneyimleyecekler, tadını çıkarsınlar. Hepsi için yeni bir başlangıç olacak.

- Bu tarz yarışma programlarında bir bakıyoruz sunuculuğu yine siz devralmışsınız... Aslında gözler de sizi arıyor.

Bunu duyuyorum, çok da hoşuma gidiyor. Asuman’a doyacaksınız. En az 100 gün boyunca oradayız. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük işi. Böyle büyük ve pahalı bir işi sunucu olarak bana emanet etmeleri ayrı bir sorumluluk. Ama ben yaptığım işe çok kanalize oluyorum, o işi yaşıyorum, çok eğleniyorum. O yüzden şaka değil, bavulumu yaptım Maltepe’ye gidiyorum. Bugüne kadar çok güzel işler yaptım. Yine Endemol’ün işleriydi; ‘Wipeout’, ‘Fear Factor’, ‘Var mısın Yok musun’... 

‘Var mısın Yok musun’ mesela ‘Big Brother’dan esinlenilmiş. Şimdi o programların miladı olan şov programını sunacağım. O yüzden heyecanlıyım ve ne olacağını bilimiyorum. Bütün olay bu akşam başlayacak, sürprizler bizi bekliyor. Evi, yarışmacıları birlikte göreceğiz. Bir dizi gibi seyredeceğiz. Bütün olaya hep beraber şahit olacağız. Program, dünyada 16 yıldır kesintisiz devam ediyor ve rekor kırıyor. Türkiye bunu gerçekten bekliyor, özellikle gençler.

‘Anneanne yarısı oldum’

- Yoğun bir tempoda çalışacağınızdan bahsettiniz. Öncesinde aile ziyaretiniz oldu mu?

Berlin’e ablamı görmeye gittim. Torunları var, onları görmek istedim. Galiba anneanne yarısı oluyorum, yani benim de torunlarım oluyorlar. “İnsan sırasını bekler” diye yeğenlere arada kızıyorum. 

- Anne olmak istiyor musunuz?

Önümüzdeki 100 gün olmayacak, o garanti! Şaka bir yana, yıllar önce verdiğim röportajlara bakıyorum, hep “Evlenip, aile kurmak istiyorum” demişim. Bak, kaç yıl geçti ama olmadı. Evet istiyorum ama o konuyla ilgili konuşmuyorum artık.  

‘Paket paket çikolata yiyorum’

- Zayıflamışsınız. Formunuzu neye borçlusunuz?

Biraz kilo vermiş olabilirim. 1 - 2 kilo bende hemen fark ediyor. Düzenli spor yapıyorum, onun dışında özel bir şey yok. Almanya’da doğup büyüdüğüm için spor zaten hayatımın bir parçası gibi. İlkokul 2 - 3’te başlıyorsunuz. Ee ben profesyonel basketbol oynadım. Günde 2 - 3 saat idman yapardım, doğal olarak canımın istediğini yerdim. O yüzden ‘şu kaç kalori, bu kaç kalori’ bilmiyorum.

- Paket paket çikolata yediğinizi duymuştum, doğru mu?

Hâlâ öyle, paket paket yiyorum. Herkes kendi vücudunu en iyi tanıyandır. Bir de benim vücudum yakıyor galiba. Çerkes tarafımın da avantaj olduğunu söylüyorlar. Ailem sağ olsun.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir