Yağmur Tanrısevsin “Mayıs Kraliçesi” oldu

Ekim ayında izleyiciyle buluşacak olan yapımcılığını Birol Güven’in üslendiği “Mayıs Kraliçesi” dizisinin oyuncuları da tek tek belli olmaya başladı. Ekim ayında ekranlara gelecek olan yeni dizinin başrolünü Yağmur Tanrısevsin ve Burak Hakkı üstlenecek.

Yağmur Tanrısevsin “Mayıs Kraliçesi” oldu

Geçen hafta Erdal Özyağcılar'ın çalıntı senaryo iddiasıyla gündeme gelen Mayıs Kraliçesi dizisinin erkek başrol oyuncusu Burak Hakkı oldu.

Öte yandan MinT Yapım'ın hazırlıklarına devam ettiği son günlerin en çok ses getiren projesi olan Mayıs Kraliçesi dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, canlandıracağı karakter için değiştirdiği imajıyla çok ses getirecek. Tanrısevsin, Mayıs Kraliçesi’nde tersanede gemi yapımında çalışan kaynak işçisi bir kızı canlandıracak.

MinT Yapım'ın yeni sezon için hazırlıklarına devam ettiği iddialı dizisi Mayıs Kraliçe'sinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, canlandıracağı karakter için bambaşka bir imaja büründü.

Tersanede çalışan kaynakçı kız Nehir'i canlandıracağı Mayıs Kraliçesi için kaynak yapmayı öğrenen başarılı oyuncu, saçlarını kestirip siyaha boyattı. Günlerdir rolü için hazırlık yapan ve bir hayli heyecanlı olduğunu belirten Tanrısevsin'in yeni imajı sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Kore'nin en sevilen dizilerinden May Queen'in  uyarlaması olan Mayıs Kraliçesi'nin Türkçe’ye uyarlanan senaryosunu  Emre Kavuk kaleme alıyor. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan dizinin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt üstleniyor.

Kaynak: Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz