Yakışıklı popçu Berkay silahlı saldırıya uğradı! “Kimseyle sorunum yok”

Kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Berkay,"Arabayı ben kullanıyordum. İki kişilerdi. Beyaz bir motosikletin üstündelerdi. Birisinde kar maskesi vardı. Birisinde de kask vardı""Benim hiçbir sorunum yok. Hiç kimseyle de yok" dedi.

Yakışıklı popçu Berkay silahlı saldırıya uğradı! “Kimseyle sorunum yok”

Pop şarkıcısı Berkay Şahin silahlı saldırıyla ilgili Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Yaklaşık 5 saat emniyet müdürlüğünde kalan Berkay Şahin çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.  Berkay, "İşten çıktık evimize gidiyorduk. Avukatımıza gerekenleri söyledik. Yargıya intikal etti. Arabayı ben kullanıyordum. İki kişilerdi. Beyaz bir motosikletin üstündelerdi.  Birisinde kar maskesi vardı. Birisinde de kask vardı. En kısa sürede inşallah sonuçlanacak" dedi. "Daha önce sorun yaşadığınız birisi var mıydı" sorusuna  Berkay, "Benim hiçbir sorunum yok. Hiç kimseyle de yok.  En kısa sürede çözüleceğine eminim" yanıtını verdi. Berkay, "Şüphelendiğiniz birisi var mıydı" sorusuna ise teşekkür ederek karşılık verdi. Berkay daha sonra avukatıyma birlikte Emniyet'ten ayrıldı.

Olay, saat 05.00 sıralarında Beşiktaş, Levent Mahallesi, Gonca Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pop şarkıcısı Berkay Şahin Beşiktaş’ta bulunan bir gece kulübünde sahne aldıktan sonra sabaha karşı lüks otomobiliyle Beykoz’da bulunan evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada, iddiaya göre motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından seyir halindeki araca ateş açıldı. Berkay Şahin saldırıdan yara almadan kurtulmayı başarırken, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı.

Polis, saldırının meydana geldiği sokağı emniyet şeridi ile kapatarak bir süre araç ve yaya geçişine izin vermedi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde ve çevrede uzun süre inceleme yaptı. Aracın sürücü kapısına 4 kurşun isabet ettiği görüldü.

Kaynak: DHA