Görüş Bildir

Yaşayan efsane Emre Altuğ annesi Gülçin Altuğ'u kaybetti, kimdir?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un izmir'de duran annesi Gülçin Altuğ çeşme devlet hastanesinde tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan gülçin Altuğ doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.Gülçin Altuğ'un vefatının ardından eski gelini Çağla Şıkel instagram hesabında herkesi duygulandıran bir mesaj paylaşarak Nasıl da seviyorduk birbirimizi rabbim şahit Seni tatlı naif, süslü kadınım. Yavrularımın babaannesi, benim Gülçin'im Gidişinle yüreğime bir düğüm daha attın.

Yaşayan efsane Emre Altuğ annesi Gülçin Altuğ'u kaybetti, kimdir?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un izmir'de duran annesi Gülçin Altuğ çeşme devlet hastanesinde tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan gülçin Altuğ doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.Gülçin Altuğ'un vefatının ardından eski gelini Çağla Şıkel instagram hesabında herkesi duygulandıran bir mesaj paylaşarak Nasıl da seviyorduk birbirimizi rabbim şahit Seni tatlı naif, süslü kadınım. Yavrularımın babaannesi, benim Gülçin'im Gidişinle yüreğime bir düğüm daha attın.Huzurla uyu meleğim. Seni çok özleyeceğiz ifadelerinde bulundu.Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un İzmir'de ikamet eden annesi Gülçin Altuğ uzun bir süredir Çeşme Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu.Durumu ağırlaşan Gülçin Altuğ gece yarısı hayata gözlerini yumdu.Gülçin Altuğ'un vefatının ardından eski gelini Çağla Şıkel instagram hesabında herkesi duygulandıran bir mesaj paylaşarak "Nasıl da seviyorduk birbirimizi rabbim şahit! Seni tatlı, naif, süslü kadınım. Yavrularımın babaannesi, benim Gülçin'im... Gidişinle yüreğime bir düğüm daha attın.. Huzurla uyu meleğim. Seni cok özleyeceğiz..." ifadelerinde bulundu.Hayata gözlerini yuman Gülçin Altuğ, 2015'in Mayıs ayında bir giyim koleksiyonu hazırlayan Çağla Şıkel'e büyük destek vermiş "Gönlüm sizlerle... Çağla'mın şans yolu açık olsun. Başarıları devamlı olsun. Duacıyım, öpüldünüz" mesajını sosyal medya hesabında paylaşmıştı...

 Geçtiğimiz yıllarda mutlu giden evliliklerine o sebeple son veren çiftlerden Emre ile Çağla çifti yeniden mi evlenecekler barıştılar mı spekülasyonlarına Emreden zeytin dallı açıklama geldi.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak şarkıcı Alişan ile Herşey dahil programını sunan eski manken geçtiğimiz yıllarda Solist Emre Altuğ ile Boşandı Ünlü Şarkıcı eski eşi için o sözleri sarf etti.bakın neler söyledi.10 Ağustos 2008 tarihinde evlendiği Çağla Şikel ile evliliklerini sonlandıran ünlü şarkıcı Emre Altuğ'a sorulan "Çağla Şikel ile çocuklarınız için yeniden evlenir misiniz?" sorusuna, bunun için zeytin dalı değil zeytin ağacı lazım diyerek ilginç bir yanıt vererek herkesi şoke eden Emre Altuğ"Bundan sonra bende evlenebilirim, o da evlenebilir ama benim şuan için öyle bir düşüncem yok" dedi.

Emre Altuğ, " Çocuklarınız için Çağla Şıkel ile tekrar barışma, evlenme ihtimaliniz var mı? " sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Emre Altuğ, ' Çağla Şıkel ile tekrar nikah masasına oturur musunuz ' sorusuna böyle cevap verdi:"Bunun için zeytin dalı değil, zeytin ağacı lazım! Öyle bir durum yok. Bundan sonra da Çağla'nın hayatına karışmam. Ama hayat insanı nereye taşır bilinmez. Yarın ikimizden biri evlenebilir de.. Ama benim böyle bir planım olmadığını söyleyebilirim."

Manken Çağla Şikel ile mutlu bir evlilik yaparak uzun yıllar evli kalan fakat 2 yıl önce aralarına kara kedi girmesiyle 2 çocukları varken boşanan Emre Altuğ 'dan yeni açıklama geldi.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan söylediği şarkı ve oynadığı diziler ile 7 den 77 ye herkesin beğenisini kazanan Emre Altuğ bakın neler dedi.Geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu Çağla Şikel ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Emre Altuğ, ünlü mankenin basına yansıyan “Evlenmeden çocuk yapabilirim” sözlerinin hatırlatılması üzerine şu sözleri sarf etti. “Biz ayrıldık, ben karışamam. Ama orada bir hata var. Çocuk yaparım değil, çocuk kokusunu özledim demiş. Bu onun bileceği iş tabii.” sözlerinde bulundu.

Emre Altuğ, ayrıldığı eşi Çağla Şikel’in yeni albümüne sosyal medyadan destek vermesiyle ilgili konuştu. Bir alışveriş merkezi çıkışı görüntülenen şarkıcı, Şıkel’in bu hareketinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Altuğ, “Dokunduğun Gibi” şarkısının klibini Instagram hesabında takipçileriyle paylaşan Şıkel için “Sağ olsun paylaşıyor. O da beğenmiş demek ki. Oldukça da yüksek takipçisi var, beni mutlu etti” diye konuştu.Emre Altuğ, ünlü mankenin basına yansıyan “Evlenmeden çocuk yapabilirim” sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “Biz ayrıldık, ben karışamam. Ama orada bir hata var. Çocuk yaparım değil, çocuk kokusunu özledim demiş. Bu onun bileceği iş tabii.”  Bir alışveriş merkezi çıkışı görüntülenen şarkıcı, Şikel’in bu hareketinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Altuğ, “Dokunduğun Gibi” şarkısının klibini Instagram hesabında takipçileriyle paylaşan Şikel için “Sağ olsun paylaşıyor. O da beğenmiş demek ki. Oldukça da yüksek takipçisi var, beni mutlu etti” diye konuştu.

Ekranların sevilen simalarından Emre ile Çağla çifti mutlu giden evliliklerini ani bir karar ile sonlandırmıştı.Şarkıcı Emre Altuğ eski hanımına şarkı mı yazdı Geçtiğimiz aylarda 7 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Çağla Şikel ile emre Altuğ yine gündemde. Gidecek Yerim mi Var şarkısı ile tanınan ünlü şarkıcı Emre altuğ yeni albümünün adı ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Emre Altuğ'un Aldatıldı mı adlı şarkısı Çağla Şikel için yazıldı iddiaları hayranlarının kafasında soru işareti bıraktı.

Başarılı popçu Emre Altuğ, üç yıllık aradan sonra yeni albümünü piyasaya sürdü. Üç şarkı, iki versiyon olmak üzere toplamda 5 şarkıdan oluşan albümün ilk klibi yayınlanır yayınlanmaz büyük dikkat çekti. Emre Altuğ, albümün ilk klibini söz ve müziği Ozan Güneysu'ya ait olan 'Dokunduğun Gibi'ye çekti. "Ben hiç ihanet etmedim bilmem" sözleriyle başlayan ve sosyal medyada büyük beğeni toplayan 'Dokunduğun Gibi' şarkısındaki cümleler, ünlü sanatçının eski eşi Çağla Şikeli akıllara getirdi.

İHANET İDDİALARI VARDI

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 4 yıllık birlikteliğin ardından muhteşem bir düğünle evlenmiş, çiftin iki erkek çocukları olmuştu. Ancak ikili, 7 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl şubat ayında sürpriz bir kararla noktalamıştı. Magazin gündeminde uzun süre konuşulan bu ayrılığa 'üçüncü bir şahıs'ın neden olduğu konuşulmuş, Emre Altuğ ise iddiaları 'Bizim Çağla ile aşkımız bitti, bu yüzden ayrıldık' diyerek kesin bir dille yalanlamıştı.

DOKUNDUĞUN GİBİ SÖZLERİ

Ben hiç ihanet etmedim bilmem, ben hiç yalandan sevmedim bilmem. Bir anlık heves uğruna gidilen, dikenli yolların sonu belli önceden. Arada bir söz olur, geliyor muyum aklına? Hıçkırık olup yada takılıyor muyum boğazına? Dokunduğun gibi usul usul yaşlarla. Sızıyor muyum ben de yanağından yastığına?

Emre Altuğ ile Çağla Çıkel, 7 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl şubat ayında sürpriz bir kararla noktalamıştı.Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 4 yıllık birlikteliğin ardından muhteşem bir düğünle evlenmişti.Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığa 'üçüncü bir şahıs'ın neden olduğu konuşulmuş, Emre Altuğ ise iddiaları 'Bizim Çağla ile aşkımız bitti, bu yüzden ayrıldık' diyerek kesin bir dille yalanlamıştı.Boşandıktan sonra müzik çalışmalarına ağırlık veren Emre Altuğ'un yeni albümü raflardaki yerini aldı.Altuğ, ilk klibini de albümün çıkış şarkısı 'Dokunduğun Gibi'ye çekti.Sosyal medyada büyük beğeni toplayan şarkı "Bu sözler Çağla'ya mı?" sorusunu akıllara getirdi. Çağla Şıkel yeni yaşını geçtiğimiz günlerde ailesi ve arkadaşlarının katıldığı bir parti ile kutlamış, Emre Altuğ ise geceye katılmamıştı.

İşte Dokunduğun Gibi'nin sözleri:

Ben hiç ihanet etmedim bilmem

Ben hiç yalandan sevmedim bilmem

Bir anlık heves uğruna gidilen

Dikenli yolların sonu belli önceden

Arada bir söz olur geliyor muyum aklına?

Hıçkırık olup yada takılıyor muyum boğazına?

Dokunduğun gibi usul usul yaşlarla

Sızıyor muyum ben de yanağından yastığına?

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Çağla Şikel yaptığı açıklamalar ile şaşırttı. Podyumların usta mankenlerinden güzel sunucu Çağla Şikel bekarlığa veda edecek mi o açıklama gelmeye başladı.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan şarkıcı Emre Altuğ ile fırtınalı bir aşk dan sonra dünya evine giren ve 2 de çocuk sahibi olan son zamanlarda Türkücü Alişan ile Herşey Dahil proğramını sunan Çağla Şikel'den yeni açıklamalar düştü.Eski güzel manken Çağla Şikel 37’nci yaş günü kutlamaları gündüz ailesiyle yemekte, akşam da arkadaşlarının katıldığı partide çok önemli açıklamalarda bulundu.İki çocuk annesi olan Çağla şikel bebeklere karşı çok zaafım var inşallah yine anne olurum dedi. Bebek kokusu beni benden alıyor. Önceliğim yeniden aşık olmak, evlenmek değil. Bebek görünce çok duygulanıyorum Diye açıklamalarda bulundu.

Çağla Şikel’ın 37’nci yaş günü kutlamaları gündüz ailesiyle yemekte, akşam da arkadaşlarının katıldığı partiyle devam etti. İki çocuk annesi, “Ben çocuk görünce dayanamıyorum. Bebeklere zaafım var. Mutlaka anne olacağım” dedi.Şıkel, “Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: “İki oğlum sevgili Emre’yle nasip oldu. Yeniden çocuk yapmak istiyorum. Bebek kokusu beni benden alıyor. Önceliğim yeniden aşık olmak, evlenmek değil. Bebek görünce çok duygulanıyorum. Doğurmak, emzirmek istiyorum.” Akşam da Taksim Jolly Joker’deki Levent Yüksel konserinde yaş gününü kutlayan Şıkel’i arkadaşları Bengü, Hakan Akkaya ve Alişan yalnız bırakmadı. Geçen sene boşandığı Emre Altuğ’un geceye katılmamasıyla ilgili soruları Şıkel, “Teker teker sorun lütfen” diyerek geçiştirdi. Eski manken Çağla Şıkel'in eşi Emre Altuğ'dan boşanırken verdiği ilk dilekçedeki İlk günden beri uyum sağlayamadık ifadesinden pişman olup yeni bir dilekçe verdiği ortaya çıktı.Son zamanlarda fikir ayrılığına düştük uyum sorunu yaşıyoruz diye değiştirdiği açılandı. ve önemli açıklamalarda bulundu.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Çağla Şıkel-Emre Altuğ'un boşanmasından aylar sonra ilginç bir detay ortaya çıktı. Şıkel'in mahkemeye verdiği ilk dilekçede boşanma gerekçesini "Eşimle evlendiğimiz ilk günden beri uyum sağlamayamadık" diyerek açıkladığı, sonra bundan pişman olduğu ortaya çıktı.

KIRILMASIN DİYE...

Şıkel'in, Aile Mahkemesi'ne yeniden başvuru yaparak ilk dilekçedeki bu sözleri, eşinin kırılmaması için değiştip yeni dilekçede "Son zamanlarda fikir ayrılığına düştük, uyum sorunu yaşıyoruz" diye değiştirdiği öğrenildi.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son yıllarda sabah proğramı yapan çağla şikelin duygu dolu halleri geldi.Sabahları Türkücü Alişan İle Herşey dahil Programı yapan ve 7 den 77 ye herkes tarafından sevilen ünlü mankenden anlamlı mesajlarlar gelmeye devam ediyor Sunucu çağla şikel 8 yıl önce kaybettiği babasının o fotosunu paylaştı o duygu dolu mesajlar döküldü. 2007 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ünlü mankenin, ölümünün 8. yılında babası için yazdığı sözler herkesi duygulandırdı

 Çağla Şıkel, 8 yıl önce kaybettiği babası için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.Çağla Şıkel'in babası Hüseyin Şıkel, 2007 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Ünlü mankenin, ölümünün 8. yılında babası için yazdığı sözler herkesi duygulandırdı.Instagram sayfasında babasıyla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Çağla Şıkel, altına "Seninle en sevdiğim fotoğrafım... Bakmaya doyamadığım, çocukluğum ve sen babam... Şimdi ne yana baksam yoksun... 28/11/07" notunu düştü.

Sabahları Türkücü Alişan İle Program yapan ve 7 den 77 ye herkes tarafından sevilen ünlü mankenden anlamlı mesajlar.Emre Altuğ ile fırtınalı bir aşk ile evlenen ve çocuk saihibi olan çağla şikel 24 kasım günü bakın nasıl mesaj yayınladı Ekranların Seviln Yüzlerinden Birisi Olan Alişan İle Herşey Dahil Proğramını Sunan Ünlü manken Öğretmenler Gününü unutmadı o mesajı yolladı.Güzel manken çağla şikel Öğretmenler Günü'nü duygusal bir yazı kaleme alarak duygu dolu anlar yaşadı.Şikel Aşırı yumuşak ve vicdanlıyımdır ama anneliğim adeta bir başöğretmendir. Her birimiz bu hayatta çocuklarımıza bir şeyler öğretiyoruz en iyisi en doğrusu en başarılısı olsun diye Her birimiz onlar için en ama en iyisini istiyoruz ve bu yolda öğretmenlerimiz sizler iyi ki varsınız ellerinizden öpüyorum diye önemli açıklamalarda bulundu.

Annelik ile öğretmenliği birbirine benzeten Şıkel, sosyal medya sayfasından şunları yazdı;Sabırsızımdır, ama anneliğim en büyük sabrımdır... Ruhum zaten 15 ama çocuklarımla yaşım 5! Korkusuzumdur ama Anneliğim en büyük korkumdur... Dediğim dedik çaldığım düdüktür ama Anneliğim en saçmalayışlarımdır... Kararlıyımdır ama anneliğim en bocaladığımdır... Herkese laf yetiştiririm ama anneliğim dut yemiş bülbüle dönüşümdür. Uykuyu çok severim ama anneliğim onlar için ayakta kaldığım her dakika ayılışımdır... Bildiğimi zannettiğim şeyler vardır ama anneliğim tüm hayatı baştan öğrenişimdir... Tatlı sözle yılanı deliğinden çıkartırım ama anneliğim teslim oluşumdur... Hayata çok aşık yaşarım ama anneliğim hepsi yalan bir sen gerçeksin deyişimdir... Evet, belki de hayat mükemmel ama anneliğim hayatta her şeyden vazgeçebileceğim gerçeğidir... Canım da pek kıymetlidir ama anneliğim... Söylememe gerek yok sanırım. Aşırı yumuşak ve vicdanlıyımdır ama anneliğim adeta bir başöğretmendir. Her birimiz bu hayatta çocuklarımıza bir şeyler öğretiyoruz, en iyisi en doğrusu en başarılısı olsun diye... Her birimiz onlar için en ama en iyisini istiyoruz ve bu yolda öğretmenlerimiz, sizler iyi ki varsınız ellerinizden öpüyorum.

kilinin ilk başarısız projesi "Kız Tarafı Erkek Tarafı" programı oldu. Show TV'de uzun süren hazırlıklar sonunda yayına giren Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunduğu Kız Tarafı Erkek Tarafı programı reytinglerde bekleneni veremedi. Program başladığı günden beri Total ve AB grubunda ilk elliye giremedi.

Başladığı tarihte öğle kuşağında olan program, reytingleri artmayınca ana haber öncesine alınmasına rağmen reytinglerinde yükselme olmadı. Kanal yönetimi bu yüzden programı yayından kaldırma kararı aldı.Çağla Şıkel-Alişan ikilisinden kötü haber! Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunduğu Kız Tarafı Erkek Tarafı programı reytinglerde bekleneni veremeyince, kanal tarafından yayından kaldırılma kararı alındı.Emre Altuğ'un biricik annesi, Çağla Şikel'in eski kayınvalidesi Gülçin Altuğ, İzmir'de hastanede yaşama gözlerini yumdu?

Güzel manken çağla şikel Öğretmenler Günü'nü duygusal bir yazı kaleme alarak duygu dolu anlar yaşadı.Şikel Aşırı yumuşak ve vicdanlıyımdır ama anneliğim adeta bir başöğretmendir. Her birimiz bu hayatta çocuklarımıza bir şeyler öğretiyoruz en iyisi en doğrusu en başarılısı olsun diye Her birimiz onlar için en ama en iyisini istiyoruz ve bu yolda öğretmenlerimiz sizler iyi ki varsınız ellerinizden öpüyorum diye önemli açıklamalarda bulundu.

Annelik ile öğretmenliği birbirine benzeten Şıkel, sosyal medya sayfasından şunları yazdı;Sabırsızımdır, ama anneliğim en büyük sabrımdır... Ruhum zaten 15 ama çocuklarımla yaşım 5! Korkusuzumdur ama Anneliğim en büyük korkumdur... Dediğim dedik çaldığım düdüktür ama Anneliğim en saçmalayışlarımdır... Kararlıyımdır ama anneliğim en bocaladığımdır... Herkese laf yetiştiririm ama anneliğim dut yemiş bülbüle dönüşümdür. Uykuyu çok severim ama anneliğim onlar için ayakta kaldığım her dakika ayılışımdır... Bildiğimi zannettiğim şeyler vardır ama anneliğim tüm hayatı baştan öğrenişimdir... Tatlı sözle yılanı deliğinden çıkartırım ama anneliğim teslim oluşumdur... Hayata çok aşık yaşarım ama anneliğim hepsi yalan bir sen gerçeksin deyişimdir... Evet, belki de hayat mükemmel ama anneliğim hayatta her şeyden vazgeçebileceğim gerçeğidir... Canım da pek kıymetlidir ama anneliğim... Söylememe gerek yok sanırım. Aşırı yumuşak ve vicdanlıyımdır ama anneliğim adeta bir başöğretmendir. Her birimiz bu hayatta çocuklarımıza bir şeyler öğretiyoruz, en iyisi en doğrusu en başarılısı olsun diye... Her birimiz onlar için en ama en iyisini istiyoruz ve bu yolda öğretmenlerimiz, sizler iyi ki varsınız ellerinizden öpüyorum.

kilinin ilk başarısız projesi "Kız Tarafı Erkek Tarafı" programı oldu. Show TV'de uzun süren hazırlıklar sonunda yayına giren Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunduğu Kız Tarafı Erkek Tarafı programı reytinglerde bekleneni veremedi. Program başladığı günden beri Total ve AB grubunda ilk elliye giremedi.

Başladığı tarihte öğle kuşağında olan program, reytingleri artmayınca ana haber öncesine alınmasına rağmen reytinglerinde yükselme olmadı. Kanal yönetimi bu yüzden programı yayından kaldırma kararı aldı.Çağla Şıkel-Alişan ikilisinden kötü haber! Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunduğu Kız Tarafı Erkek Tarafı programı reytinglerde bekleneni veremeyince, kanal tarafından yayından kaldırılma kararı alındı.

Alişan ve Çağla Şikel, dizideki samimiyetlerini daha sonra sabah kuşağındaki programlarına taşıyarak yıllardır ekranda olmayı başarmışlardı. Çağla Şıkel-Alişan ikilisinden kötü haber geldi. İkilinin ilk başarısız projesi "Kız Tarafı Erkek Tarafı" programı oldu. Show TV'de uzun süren hazırlıklar sonunda yayına giren Çağla Şıkel ve Alişan'ın sunduğu Kız Tarafı Erkek Tarafı programı reytinglerde bekleneni veremedi. Program başladığı günden beri Total ve AB grubunda ilk elliye giremedi.Başladığı tarihte öğle kuşağında olan program, reytingleri artmayınca ana haber öncesine alınmasına rağmen reytinglerinde yükselme olmadı. Kanal yönetimi bu yüzden programı yayından kaldırma kararı aldı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Çağla Şıkel-Emre Altuğ'un boşanmasından aylar sonra ilginç bir detay ortaya çıktı. Şıkel'in mahkemeye verdiği ilk dilekçede boşanma gerekçesini "Eşimle evlendiğimiz ilk günden beri uyum sağlamayamadık" diyerek açıkladığı, sonra bundan pişman olduğu ortaya çıktı.

Emre Altuğ Kimdir?

Emre Altuğ, 14 nisan 1970 tarihinde ev hanımı anne ve diş hekimi babanın 2. oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi.

Çocukluğu Levent ve Akatlar' da geçti. İlkokulu Şair Behçet Kemal Çağlar İlköğretim Okulu'nda bitiren Altuğ, eğitim hayatına Şişli Terakki Lisesinde devam etti.

Ortaokuldan itibaren tüm ilgisi koro, gitar ve tiyatroya yönelen Emre Altuğ, liseden mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

90'lı yıllarda, dönemin ünlü sanatçıları olan Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi isimlerle vokalistlik yapmaya başladı. Vokallik yaptığı sırada tiyatrodan da uzak kalmayan Altuğ, o dönem 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

2000 yılı tiyatro sezonunda Haldun Dormen tarafından sahnelenen, başlıca rollerinde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün'ün yer aldığı geniş bir kadroya sahip olan "Bir Kış Öyküsü" müzikalinde oynadı.

1998 yılında Topkapı Müzik'le ilk albümünü yapmak üzere anlaştı. İki yıl süren çalışma sonunda "İbret-i Alem" ortaya çıktı. "İbret-i Alem"in 1999 yılındaki başarısyla beraber, 100'den fazla konser verdi. Şırnak, Silopi'de verdiği konserle ilk konser veren sanatçı ünvanını kazandı.

İlk albümünün ardından Mustafa Uğurlu ve Arzu Yanardağ'ın oynadığı "Asansör" filminde rol aldı. Ayrıca "Asansör" film müzikleri albümünde söz, müzik ve yorumu kendine ait olan şarkılarla yer aldı. Sonraları eski Türk filmlerinin yeniden çekilmesi projesinde rol alan sanatçı, "Ağaçlar Ayakta Ölür" ve "Halk Çocuğu" gibi filmlerde oynadı.

Askerliğini 2001 yılında Zonguldak'ta yaptı. Askerliğinin ardından Aralık 2002 de vizyona giren "Kolay Para" adlı sinema filminde başrolü Mustafa Uğurlu ve Şebnem Dönmez'le paylaştı.

21 Şubat 2003'de "Sıcak" adlı ikinci albümünü, 2004 yılında da "Dudak Dudağa" adlı üçüncü albümünü çıkardı.

9 Ağustos 2008 da manken Çağla Şikel ile evlenen Emre Altuğ, Hüseyin Kuzey(d. 31 Ekim 2009) ve Uzay Tuncer (d.1 Mart 2012) adında iki erkek çocuk babasıdır. 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Albümleri

1999 - İbreti Alem

2003 – Sıcak

2004 - Dudak Dudağa

2007 - Kişiye Özel

2011 - Zil

Filmleri

1993 - Tersine Dünya

1994 - Gülşen Abi (Dizi)

1999 - Asansör

2000 - Ağaçlar Ayakta Ölür

2000 - Halk Çocuğu

2001 - 2004 - Tatlı Hayat (Dizi)

2002 - Kolay Para

2003 - Neredesin Firuze?

2003 - Lise Defteri (Dizi)

2005 - Sensiz olmuyor (Dizi)

2005 - Balans ve Manevra

2006 - Asterix Vikinglere Karşı - 2006 - Eve Giden Yol: 1914

2006 - Hasret - Poyraz(Dizi)

2006 - Gülpare (Dizi)

2007 - Bratz

2007 - El Gibi (Dizi)

2008 - 2009 - Mert ile Gert (Dizi)

2010 - Sizi Seviyorum

2010 - 2012 - Elde Var Hayat (Dizi)

2012 - Umutsuz Ev Kadınları (konuk oyuncu) (Dizi)

Çağla Şikel Kimdir?

Çağla Şikel Altuğ, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucn Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir. İlkokula İstanbul'da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı. 1993'te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997'den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllrda Atatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Çağla Şikelin rol aldığı oyunlardan bazıları; Fındıkkıran Balesi, Külkedisi, Sihirbaz Oz, Yedisi birden, Arşın Mal Alan, olarak sıralanabilir.

Çağla Şikel 1996 yılında oynadığı Odessia (Odesa) adlı filmle sinemaya adım attı.

Çağla Şikel; 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Bu birinciliğin ardından Şeysel adalarındaki Miss World 1997 güzellik yarışması ile Europes Queen Of Beauty seçilerek dünya dördüncüsü ödülünü aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyunculusu olarak da çalıştı.

Özellikle ‘Miss World’le birlikte 1997- 2003 tarihleri arasında Fransa'da Zeki Triko, Amerika, Almanya, Hong Kong, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır 'da defilelerde bulundu.

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok defileye katılan Şikel; 2002 yılında mankenlik mesleğinin yanı sıra Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği “Tri Peypirs Kabare”sinde oyuncu ve dansçı olarak yer aldı.

Daha sonraki yıllarda 2004 yılında Tv 'de yayınlanmaya başlayan yaklaşık 3 yıl devam eden Cennet Mahallesi dizisinde görev alan Çağla Şikel bir yandan da Atv de yayınlanan "Dansa Var mısın?" yarışma programında sunucu olarak çalıştı. Avrupa yakası isimli dizide de rol aldı. Daha önce 2000 yılında “Zehirli Çiçek” adlı dizide ve 2008'de Görgüsüzler dizisinde oynamıştı.

2008 yılında televizyonda sunulan "İllede Roman Olsun" yarışma programında Alişan, Müjdat Gezen, Melek Baykal ve Hüsnü Şenlendirici'yle beraber programı sundu.

2000 yılında manken Bozok Gören ile birlikte oldu.

2012 yılında “Bugün Ne Giysem” adlı yarışma programında Hakan Akkaya, İvana Sert, ve Özge Ulusoy'un da bulunduğu jüride görev yaptı.

9 Ağustos 2008 da şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen Çağla Şikel, Hüseyin Kuzey(d. 31 Ekim 2009) ve Uzay Tuncer (d.1 Mart 2012) adında iki erkek çocuk annesidir. 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Filmleri

2012 - Yalan Dünya 2. Sezon (Konuk Oyuncu) (34. Bölüm)

2008 - Mert İle Gert (Kendisi)

2008 - Görgüsüzler (Sultan)

2007 - Avrupa Yakası (Melek)

2007 - Kavak Yelleri (Yasemin)

2004-2007 - Cennet Mahallesi (Sultan)

2000 - Zehirli Çiçek

1996 - Odessia (Odesa)

Bugün Ne Giysem         

               

Kaynak: İnternet Ajans

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi