Yasemin Allen adeta delirdi, Sevgilisine: “Defol Git buradan”

Güzeller güzeli oyuncu Yasemin Allen Şeref Meselesi dizisi bittikten sonra pek de magazin gündemine gelmemişti. Ancak 25 yaşındaki güzel oyuncu Yasemin Kay Allen öyle bir şey yaptı ki hem sevenlerini hem de haberi okuyan herkesi şaşkına çevirdi. Yasemin Allen Çeşme’de bir partiye sevgilisiyle birlikte katıldı. Ama partiyi sevgilisine adeta zehir etti. Allen’in sevgilisi Armağan Oğuz’a bağırarak “Defol git” deyip partiden kovduğu öğrenildi.

Yasemin Allen adeta delirdi, Sevgilisine: “Defol Git buradan”

Günaydın’ın haberine göre; Yasemin Kay Allen, Çeşme'ye tatile gittiği sevgilisi Armağan Oğuz'la katıldıkları bir partide nedeni bilinmeyen bir tartışmaya tutuştu.  Gerilim artınca da sinir küpüne dönen Yasemin Allen sevgilisi Armağan Oğuz’u, "Defol git" diye bağırarak partiden kovdu. Armağan Oğuz ise bunun üzerine derhal mekânı terk etmek zorunda kaldı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ EĞLENDİ!   

Bir süre sinirli bir halde kimseyle konuşmayan Yasemin Allen, sevgilisinin mekanı terk etmesinin akabinde dakikalar sonra ancak kendine gelebildi. Yasemin Kay Allen, daha sonra da aralarında Aslışah Alkoçlar'ın da olduğu arkadaş grubuna karışarak hiçbir şey olmamış, sanki hiç olay yaşanmamışçasına geç saatlere kadar eğlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz