Görüş Bildir

Yasemin Allen sevgilinin gözünün yaşına bakmaz!

Güzeller güzeli oyuncu Yasemin Allen Şeref Meselesi dizisi bittikten sonra magazin gündemine genelde sevgilisi ile olan kavgalarıyla geliyor. 25 yaşındaki güzel oyuncu Yasemin Kay Allen Çeşme’de bir partide sevgilisi Armağan Oğuz’a bağırarak “Defol git” deyip partiden kovduğu biliniyordu. Şimdi de kıskançlık krizine girdi.

Yasemin Allen sevgilinin gözünün yaşına bakmaz!

 

Kavga sonrası ilişkilerine bir kez daha şans verme kararı alan güzel oyuncu Yasemin Allen ve Armağan Oğuz önceki akşam da Çeşme'de bir barda kavga etti.

GÜZEL BAŞLAMIŞTI AMA…

Söylentilere göre; iki aydır Çeşme'de tatil yapan ikili, barda güzel başladıkları geceyi tartışmayla bitirdi. Arkadaş grubuyla eğlenen çift birden tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma alevlenirken, çifti arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak ikili herkesin içinde birbirlerine bağırmaya devam etti.

AYRILACAKLAR MI?

İkili arkadaşlarının çabalarıyla zor sakinleşti. Sinirlenen Oğuz, mekanı terk etti. Kavganın Allen'in kıskançlık krizi yüzünden çıktığı öğrenildi. Sık sık kavga eden çiftin, "Ayrılacaklar mı?" sorusunu akıllara getirdi. 

Kaynak: Milliyet/Cadde

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi