Yaz’ın Öyküsü 12. Son Bölüm (Mert ifadesini değiştiriyor) -

Kanal D’nin yaz sezonunda en çok izlenen dizilerinden olan ve Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı Yaz’ın Öyküsü dün akşam 12. Bölümü ile ekranlara geldi. 20 Eylül Yaz’ın Öyküsü 12. Bölüm (Son Bölüm) izleyenler ekran başına kilitlendi. Google’da “Yaz’ın Öyküsü 12. Son Bölüm İzle” diye arama yapanların cevabı da haberde… Mert ifadesini değiştiriyor.

Yaz’ın Öyküsü 12. Son Bölüm (Mert ifadesini değiştiriyor) -

TAHİR KARAKEÇİ

Yaz’ın Öyküsü 12. Bölüm’de de Yaz, Caner’e yardımcı olmak ve onun üzüntüsünü paylaşmak istiyordu. Tunç ve Umut da Yaz ve Caner’i yemeğe davet etti ve yemeği de Tunç yaptı. Bu arada Yaz Ferhat’ı Ekim’in ittiğinden emin. Ancak Mert, gerçeği saklıyordu. Ege ve Yaz git gide birbirlerine yakınlaşırken, Tunç ile Ege’nin arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor.  Öte yandan Ekim, Aladağ olmak için büyük bir oyun oynadı ve Doğu Aladağ’ın dava açmasını sağladı. Nevra Aladağ ise Ekim’in bu hamlesi sonrası şaşkına döndü.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MERT: İFADEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM!            

Mert Yaz’ın Öyküsü 12. Bölümün sonuna doğru gerçekleri görmeye başladı. Ekim Kara, sinirinden Mert’in evini ateşe verdi ve kundakladı. Polis’in yangının kasıtlı çıkarıldığını söylemesi üzerine Mert’in kafasındaki soru işaretleri çoğaldı ve taşları yerine oturttu. Ferhat’ı iten Ekim, Doğu Aladağ’ın kızı olduktan sonra cinlik yapan Ekim ve Mert’in evinde yangını çıkartan da Ekim’di. Mert tüm bunlar üzerine karakola giderek; “Ferhat Tekin’in intihar davasındaki ifademi değiştirmek istiyorum” dedi. Yaz’ın Öyküsü son bölüm izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için link yukarıda.

Kaynak: Diyarbakır Söz