Görüş Bildir

Yeliz Elçin'den Berdan Mardini'ye: Berdan nasıl kendi evindeki çocuğuna bakıyorsa, benim oğluma da bakmak zorunda!

Bir iddiaya göre ünlü türkücü Berdan Mardini’nin, eski sevgilisi olduğunu iddia eden bir bayan Mardini’den bir çocuğu olduğunu iddia etti. Berdan Mardini gerçekten yasak ilişki yaşadımı?

Yeliz Elçin'den Berdan Mardini'ye: Berdan nasıl kendi evindeki çocuğuna bakıyorsa, benim oğluma da bakmak zorunda!

Beyaz TV’nin yayınladığı Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Berdan Mardini’nin eski sevgilisi olduğunu iddia eden bayan programda bomba açıklamalarda bulundu...

Yeliz Elçin’in taş üstünde taş bırakmayacak açıklamaları…

Berdan Bey ile 2009 yılında arkadaş olduk. O dönemde evli değildi, evli olsa ilişki yaşamamız mümkün değildi. Birlikteliğimiz 6 ay sürdü. İlişkimiz esnasında hamile olduğum ortaya çıktı. Rahatsızlıklarım sebebiyle çocuğumun olma ihtimali sıfırdı.Tamamen mucize bir çocuktu. Hamile olduğumu söyleyince de başka biriyle evleneceğini söyledi.

"Ben başka bir kadınla evleneceğim, hamile olman, çocuk doğurup doğurmaman senin kararın" dedi. İlerleyen aylarda ise üzerimde bebeği aldırmam için büyük bir baskı vardı. Hamileliğimin ilk aylarında hastane masraflarıma yardım etti, daha sonra ise bir yardımı olmadı. Üzerimde sürekli baskı kurmaya çalışınca, başıma bir şey gelir diye, yaşadıklarımı duyurmak zorunda kaldım. Berdan Bey doğuma da gelmedi. Berdan Mardini'nin oğlumun babası olduğu sonucu yargıtayda onaylandı ve çocuğumu Berdan Mardini'nin nüfusuna kaydettirdim. Kendisiyle hiçbir şekilde görüşmedim.Kendisiyle görüşmeyi de düşünmüyorum.

Berdan'ın şu anki eşi de her şeyi biliyordu. Tüm bunları bildiği halde Berdan'la evlenebildiğine göre hiçbir şeyden rahatsız olmaz. Asgari ücretle çalışan bir insanım, bana açtıkları davalar, hakkımdaki şikayetler, istedikleri imzalar, hepsi arka arkaya geldi.

Ben de en sonunda gidip dava açtım. Davadan vazgeçmem karşılığında bir para teklifi oldu. Kirada oturuyorum ama bu teklifi kabul etmedim. Çocuğum babasını hiçbir şekilde görmedi. Oğluma babasının kliplerini gösteriyorum, hiçbir tepki vermiyor. Berdan nasıl kendi evindeki çocuğuna bakıyorsa, benim oğluma da bakmak zorunda. Adam olan insan, bir ilişkisi varsa ve ilişkisi olduğu kadına saygı duyuyorsa, bir şekilde bunu söyleyebilirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi