Yeni kankalar Serenay Sarıkaya ile Barbara Palvin'den inanılmaz poz!

Güzeller güzeli oyuncu Serenay Sarıkaya daha önce oyuncu karizmatik oyuncu Kerem Bürsin ile kamera karşısına geçtiği markanın yeni reklamlarında dünyaca ünlü güzel yıldız Barbara Palvin’le birlikte rol alacak.

Yeni kankalar Serenay Sarıkaya ile Barbara Palvin'den inanılmaz poz!

Güzeller güzeli oyuncu Serenay Sarıkaya daha önce oyuncu karizmatik oyuncu Kerem Bürsin ile kamera karşısına geçtiği markanın yeni reklamlarında dünyaca ünlü  güzel yıldız Barbara Palvin’le birlikte rol alacak.

3 gün önce yeni tanıtım çekimleri için Barcelona’ya giden son olarak Star TV’nin fenomen dizisi Medcezir’de rol alan Serenay Sarıkaya, dün rol arkadaşı Palvin’le tanıştı. İkili tanışmanın ardından birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Barış işareti yapıp, dil çıkartan iki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, çektiği selfie’yi sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştı.

Dünyaca ünlü güzel oyuncu Palvin, “Güzel Serenay Sarıkaya ile çekimlerin ikinci günü, teşekkürler” yazıp, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’ya teşekkür etti. Başarılı yıldız Palvin’in paylaşımının ardından yüzlerce Türk hayranı fotoğrafa yorum atıp, beğeni yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz