Yeşim Salkım ve Hakan Eratik artık boşandı, dost kalacaklar!

Kocamın Ailesi dizisinde oynayan Yeşim Salkım ile kendisinden 10 yaş küçük oyuncu eşi Hakan Eratik arasında soğuk rüzgarlar estiğini daha önce de size duyurmuştuk. Hatta Hakan Eratik, eşi Yeşim Salkım'a ayrılmak, boşanmak istediğini belirtmiş ve evi terk etmişti. Bir süredir boşanma davaları devam eden Yeşim Salkım ile Hakan Eratik çifti boşandı.

Yeşim Salkım ve  Hakan Eratik artık boşandı, dost kalacaklar!

Ayrılığın akabinde güzel oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım bir basın açıklaması düzenleyerek, yakışıklı oyuncu Hakan Eratik ile artık dost olarak yeni bir hayata başladıklarını ifade etti.

8 SENELİK BİRLİKTELİK SON BULDU

Yeşim Salkım, konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu: "Değerli basın mensubu arkadaşlarım bugün 8 senelik birlikteliğimize son vermiş bulunuyoruz. Bugüne kadar evliliğimize göstermiş olduğunuz anlayış ve saygıyı bundan sonrada göstereceğinizi umuyor ve diliyorum.

“ZORLUK VE GÜZELLİKLERİ YİNE BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Bundan böyle Ada'nın annesi ve babası olarak, birbirimizin en yakın dostu olarak yeni bir hayata başlıyoruz. Bu yolda her türlü zorluk ve güzellikleri yine birlikte aşacağız. Şimdiden anlayışınıza teşekkürler. Sevgi ve Saygılarımla. "

Kaynak: Milliyet/Cadde

Kaynak: Diyarbakır Söz