Görüş Bildir

Yeşim Salkım’ın canı yanıyor! Boşandılar

8 yıllık evliliği geçen ay son bulan Yeşim Salkım ayrılık acısı çekiyor. Ayrılığı eşi Hakan Eratik’in istediğini söyledi.

Yeşim Salkım’ın canı yanıyor! Boşandılar

Ada’nın babası Hakan Eratik’le 8 yıllık evliliği geçtiğimiz ay sona eren Yeşim Salkım, Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda ayrılığın kendileri için de sürpriz olduğunu söyledi.

“Neden ayrıldınız?” sorusu üzerine “Biz de beklemiyorduk. İnan bana neden boşandık ben de bilmiyorum” diyen Ünlü şarkıcı, “Başka biri mi var?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Benim bildiğim kadarıyla yok. Boşanmayı Hakan istedi, ben de evet dedim. Neden diye sordum ama bir cevap alamadım. Kadın ayrılığı adlandırır ya, erkek için ise bitmişse bitmiştir.”

“AYRILIĞI HİSSETTİM” 

Salkım, röportajında bir de itirafta bulundu, “Bu ayrılığın gelişini hiç mi hissetmedin?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Hissettim biraz ama yine de bilemiyorsun ki. Biz zaten bundan üç yıl önce de böyle bir zor dönemden geçmiştik. Sonra toparladık. Ardından dizi, konser derken ben çok yoğun çalıştım, Ada büyüdü. Bir rutine giriyor hayat ve sen aşkın koptuğunu göremiyorsun.”

CANIM ÇOK YANIYOR

Yeşim Salkım, ayrılık sonrası hislerini şu sözlerle dile getirdi: “Her ayrılık bir vurgun. Ama bu sefer canım çok yanıyor. Biz Hakan’la birlikte yaşlanmayı hayal ederdik. Bilmiyorum, belki canımı yaksaydı veya aldatsaydı daha mı az üzülürdüm? Ben ağır bir ameliyat geçirmiştim, o sırada Hakan evi terk etti.”

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi