Yıldız Tilbe İbrahim tatlıses kavgası son buluyor sinyaller yandı

İbrahim tatlıses ve Yıldız Tilbe kavgasında son dakika barışma sinyalleri imzalandı. İbo Show canlı yayın programında 8 sene önce kavgaya tutulan ikili, barışacak iddialarına Tilbe'den açıklama geldi

Yıldız Tilbe İbrahim tatlıses kavgası son buluyor sinyaller yandı

İBO Show'da 8 sene evvel canlı yayında kavga eden ve o gün bu gündür aralarında soğuk sular durulmayan İbrahim tatlıses ve Yıldız Tilbe cephesinde son dakika gelişmeler yaşandı. Yıldız Tilbe geçtiğimiz gün 'Renkli Sayfalar' ın konuğu olmuştu. İbrahim Tatlıses canlı yayında Tilbe'ye küfürvari konuşmuş, Tilbe'de İbo Show'u terk etmişti. Sabah programında konuşan ünlü sanatçı kendisine imparator ile ilgili sorulan küslük konusuna çarpıcı açıklamalar yaptı. 'Onun gibi bir ses bir daha dünyaya gelmez' diyen Tilbe, sonrasında 'kimseye küslüğüm yok' diye söylemlere devam ederek barışma sinyalleri verdi.

İŞTE O İTHAMLAR

Bundan 8 yıl önce İBO Show'da Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses arasında canlı yayında büyük bir kavga yaşanmıştı. Programda Tatlıses " 'Abi beni dövüyorlar gel beni kurtar' dedin ben de geldim seni o p…venklerin elinden aldım" demiş Yıldız Tilbe de bu ifadelere sert çıkmıştı.

'KÜS DEĞİLİM'

8 yıl aradan sonra yaşanan bu kavga sorulunca Yıldız Tilbe'den dikkat çekici açıklamalar geldi. Tilbe şunları söyledi: "Hiç kimseyle dargınlığım yok. Hiç kimseyle dargınlığı sürdürmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Eğer ölümsüz olsaydım kimseyle konuşmazdım. Tatlıses'in albümü hayırlı uğurlu olsun. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var."

TİLBE'NİN HAYATI

Yıldız Tilbe İzmir Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde 6 kardeş’ten en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir. Gültepe Lisesi’nde okurken eğitimini yarıda bırakarak evlenmiş ve bu evliliğinden Sezen adında bir kızı olmuştur. İlk albümü Delikanlım ile yıllarca adından söz ettireceği sesi ve şarkısı ile o günden belli olmuştur. Yıldız Tilbe anne tarafından aslen Tunceli‘li Zaza ve Kürt asıllı, baba tarafından ise aslen Ağrı Doğubayazıt’lıdır.

Kaynak: Diyarbakır Söz