Görüş Bildir

Yıldız Tilbe kolundaki lekelerle korku saldı!

Bodrum Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha clup’de sahne alan efsane sanatçı Yıldız Tilbe, sahneye çıkmadan saatler önce bilet satışları bitti. Kapıları erken saatte müşterilerine kapatan kulüpte izdiham oluştu. Yakalık 2 bin kişinin geldiği kulüpte Tilbe hayranları fotoğraf çektirmek için bir birleriyle yarıştı.

Yıldız Tilbe kolundaki lekelerle korku saldı!

Bodrum Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha clup’de sahne alan Yıldız Tilbe, sahneye çıkmadan saatler önce bilet satışları bitti. Kapıları erken saatte müşterilerine kapatan kulüpte izdiham oluştu. Yakalık 2 bin kişinin geldiği kulüpte Tilbe hayranları fotoğraf çektirmek için bir birleriyle yarıştı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hareketli ve slow şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı, yaptığı danslarla da ilgi odağı oldu.

Zaman zaman hayranları ile beraber şarkılarını seslendiren Tilbe, yaklaşık 3 saat boyunca canlı performans şarkılarını okudu.

Geçtiğimiz yıl aynı kulüpte eğlenmeye gelen Yıldız Tilbe'nin bacaklarındaki pul pul olan lekeler dikkatlerden kaçmamıştı. Sedef hastası olduğu söylentilerine yanıt vermeyen Tilbe, bu yıl aynı kulüpte sahne aldı. Ünlü sanatçının bacağındaki lekelerin aynısının kollarında da olması dikkatlerden kaçmadı. İki kolunda da pul pul lekeler olan Tilbe’nin sedef hastası olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi