Görüş Bildir

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin'den 'Asparagas'lara görüntü!

Haklarında ‘Boşanıyorlar’ diye haberler çıktı ancak onlar birlikte poz vermeyi gelenek haline getirdiler. Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çiftinden bahsediyoruz. Türkiye’nin istisnasız en iyi komedi yazarlarından biri olan ve gençlerin keşifçisi olarak görülen usta oyuncu, yazar Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Bodrum’da objektiflere takıldı. İkili haklarında çıkan haberlerin asparagas olduğunu net bir şekilde gözler önüne serdi.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin'den 'Asparagas'lara görüntü!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan, geleneklerini yine bozmadı. Haklarında"Boşanıyorlar" haberleri çıktıktan hemen sonra birlikte poz vermeyi alışkanlık haline getiren ikili, önceki akşam Bodrum'da beraber görüntülendi.

Belçim Bilgin'in yaklaşık 1 haftadır Bodrum'da tek başına tatil yapması üzerine Yılmaz Erdoğan'la arasında sorunlar olduğu konuşulmuştu.

EŞİNİ BIRAKIP OTELE GİTTİ

Ancak Erdoğan, yeni filmi 'Ekşi Elmalar'ın hazırlıkları için Köyceğiz'deydi. Dedikoduların fazla uzamasını istemeyen ünlü sanatçı, soluğu hemen eşi ve oğlunun yanında aldı. Önceki akşam Türkbükü'ndeki Arnavutköy Balıkçısı'nda yemek yiyen ikiliye yakın dostları da eşlik etti. Yemek sonu eşi Belçim Bilgin'i balıkçıda bırakan Erdoğan, oğluyla kaldıkları Mavi Otel'in yolunu tuttu.

Böylece ünlü çift, önceki akşam sergiledikleri görüntülerle "Evliliğimizde hiçbir sorun yok" mesajı verdi.

Kaynak: Takvim                        

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi