Yılmaz Erdoğan'dan Tolga Çevik'e Organize Veto

Son olarak oynadığı reklamlardan 4 milyon dolar kazanacağı öne sürülen Tolga Çevik, Yılmaz Erdoğan’dan veto yedi. Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler 2 Filminin kadrosunda Tolga Çevik’e yer vermeyeceği öğrenildi.

Yılmaz Erdoğan'dan Tolga Çevik'e Organize Veto

Son zamanda yaklaşık otuz karaktere bürünerek bir alışveriş kampanyası reklamıyla adından sıkça söz ettiren Tolga Çevik'in, Yılmaz Erdoğan'dan veto yediği iddia ediliyor. Reklam filmiyle kısa sürede büyük başarı kazanınca 2 yıllık anlaşma yapılan ve alacağı toplam ücret 4 milyon dolara yükselen Tolga Çevik, 10 yıl önce Organize İşler filminde Süpermen adlı karaktere hayat vermişti.

TOLGA ÇEVİK KADRO DIŞI         

2 milyon 618 bin kişi tarafından izlenen ve büyük yankı uyandıran Organize İşler’in ikincisini çekmeye hazırlanan usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın eski kadrodan ana karakterlerle tekrar çalışırken Tolga Çevik'i ise kadro dışı bıraktığı iddia ediliyor.

KONUK OYUNCU CEM YILMAZ

İlk filmde konuk oyuncu olan Tolga Çevik'in kayınbiraderi Cem Yılmaz'ın serinin ikinci filminde de konuk oyuncu olarak projeye katılacağı öğrenilirken, Erdoğan'ın ses tonunun çok benzetildiği Çevik'le arasında gerginliğin nedeni ise merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz