Görüş Bildir

Ender Saraç'ın başı internette satılan telif haklı ilaçlarla dertte! Özlem Yıldız'ın ki ise Ender Saraç'ın açtığı dava ile

Doktor Ender Saraç'ın ürettiği zayıflama ilacını internette kaçak olarak satışa sunan bir firma ve reklam yüzü Özlem Yıldız, Ender Saraç tarafından açılan dava ile boğuşacak. Ender Saraç, Özlem Yıldız'a da telif hakkı gereği dava açtı.

Ender Saraç'ın başı internette satılan telif haklı ilaçlarla dertte! Özlem Yıldız'ın ki ise Ender Saraç'ın açtığı dava ile

Saraç’ın TV programında sağlıklı zayıflamak için verdiği ‘sarımsak çayı’ formülünü internette zayıflama hapları satan bir firma kullandı.Firma bu formülü Saraç’ın adını kullanarak pazarlamaya başladı.

Reklam yüzü olarak da Özlem Yıldız ile anlaştı. Yıldız internette yayınlanan reklamda Ender Saraç’a gittiğini ve onun çayı ile forma girdiğini anlattı.

Kötü bir niyetim yoktu

Firmaya tazminat davası açmaya hazırlanan Saraç karşısında bir yetkili bulamadı. Bunun üzerine Yıldız’a 70 bin TL’lik dava açtı. Yıldız, kendini “Elime bir metin verdiler okudum. Asla kötü bir niyetim yoktu” diye savundu. Saraç ise “Meslek hayatımda ilk kez bir kişiye dava açtım. Ama kimsenin insanların sağlığı ile oynamasına izinvermem” dedi.

Özlem Yıldız kimdir?

27 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu olan güzel sunucu Özlem Yıldız; 1996 yılında katıldığı ATV ekranlarında yayınlanan Güzellik Yarışması’nda dereceye girememiş ancak aynı kanal tarafından sunuculuk teklifi almıştır.

İstanbul Suadiye Lisesi’nde okumuş; 1- 1,5 sene kadar ATV ekranlarında yayınlanan bir müzik programında VJ’lik yaptıktan sonra Genç TV’ye geçmiştir. 90’lı yıllarda yayınlanan sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil’in yaptığı Çarkıfelek isimli yarışma programından hosteslik teklifi almış ve bu yarışma sayesinde kendisini tanıtıp, adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Yarışma esnasında Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşamaya başlamış ve bu aşk neticesinde ikili ani bir karar alarak nişanlanmıştır.

SHOW TV ekranlarında Kuşum Aydın ile birlikte Sabah Şekerleri programını sunmuş, ardından aynı kanalda Pazar Sürprizi isimli programı sunmaya başlamıştır. Birkaç dizide oynamış ve Hemşo adlı sinema filminde rol almıştır.

2011 yapımı ‘’Yok Böyle Dans’’ isimli yarışma programına katılan Özlem Yıldız; 2005 yılında armatör Sinan Serter ile olan evliliğini 2013 yılında sonlandırmıştır. Bu evlilikten Demir adlı bir oğlu vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir