Görüş Bildir

Zuhal Topal'ın gözdesi Hanife, aradığı aşkı İzmir'de buldu

İzdivaç programlarında aradığı aşkı bulamayan ve son olarak Zuhal Topal'la nın gözdesi olan HAnife aradığı aşkı nihayetinde buldu

Zuhal Topal'ın gözdesi Hanife, aradığı aşkı İzmir'de buldu

İzdivaç programlarının rezillikleri gün gün deşifre edilirken, reytingleri zrlayann Zuhal Topal'lanın son gözdesi bir diğer programdan atlayan Hanife idi. İzdivaç Hanife bilindiği üzere yaklaşık 3 senedir evlencem diyerek ekranlarda yer alıyor. Gün gün ağlayan, aradığı aşkı bulamadı diye serzenişlerde bulunan Hanife; Zuhal Topal'ın adeta reyting kaynağı. Gün geçmiyor ki herkes Zuhal Topal'la Hanife aradığı aşkı buldu mu? şeklinde merak etsin. İşte Hanife ve son aşkı

ZUHAL TOPAL'LA HANİFE ARADIĞI AŞKI BULDU

Zuhal Topal'la Hanife günlerdir ekranlarda aradığım aşkı bulunca çadırda yaşayacağım diye gözyaşları dökmekteyken, son dakika gelişmelerinde imdadına İzmir'den katılan talibi 'aşkını buldu' dedirtti.  İzmir'den gelen talibine yakınlık hisseden HAnife, yemeğe çıkmak isteyince stüdyoda adeta çığlıklar atıldı.

HANİFE ARADIĞI AŞKI BULDU

Son olarak "Bana duygusu olmayan insan gelmesin. Aşık olayım, yemin ederim çadırda yaşayacağım. Başka bir şey istemiyorum. Kimsenin bir kuruşunu istemiyorum. Düğün dernek istemiyorum. Ben kimseye güvenemiyorum" diyerek gözyaşlarına boğulan Hanife, uzun süre sonra aradığı kriterlere uyan birini buldu.

İzmir'den gelen Gökhan Bey, "Dün yayındayken ağladığınız gördüm. 'Her şey üzerinize gelip sizi dayanamayacağınız noktaya getirdiğinde sakın vazgeçmeyin. Çünkü orası kaderinizn değişeceği noktadır' diye bir söz vardır. Uzun zamandır sizi takip ediyorum" ifadelerini kullandı.İzdivaç programının müzmin gelin adayı Hanife, 31 yaşındaki talibi Gökhan Bey ile yemeğe çıkmak istediğini belirtti.

GÖKHAN'DAN ÖNCE AĞLAMIŞTI

Hanife'nin ağladığını fark eden sunucu Zuhal Topal ise gelin adayının gözyaşlarının sebebini sordu. Kendisi için gelen adayların hemen gittiğini belirten Hanife; 'Beni üzen şey beni gerçekten kimin sevip, kimin sevmediğini anlayamamak. İnsanların ne şekilde bana yaklaştığını anlayamıyorum artık. Ben bugün aşık olduğum adamı bulduğumda herhangi bir televizyon programında değil, dışarıda da evlenirim. Hep geliyorlar, gidiyorlar' dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir