Görüş Bildir

Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan arasında danışıklı dövüş iddiaları

Zuhal Topal'la nın gelini Hanife ile Bayhan arasındaki ilişki süregelirken, bugün yaşanan krizi alttan almak damat adayı Bayhan'a düştü

Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan arasında danışıklı dövüş iddiaları

Zuhal Topal'la da adeta reytingleri yerinden oynatan Bayhan Hanife aşkı ne durumda diye herkes merak ederken, 11 Kasım tarihli programda yaşanan gergin dakikalar sonrasında, çiftin arasına kara kedi girdiği iddiaları ve ayrılık çanlarının çaldığı söylenmekte. Gündemde olduğu sürece bu durumu programa devamlı pozitif yansıtan Hanife, yine herkese kendini izlettirdi.

BAYHAN ÇAREYİ SARILMAKTA BULDU

Geçmişte Hanife'ye ilgi duyduğu bilinen Muhammed, Hanife ile Bayhan'ın arasına girdi. İlişkisine sürekli üçüncü kişilerin dahil olduğundan yakınan Hanife, stüdyoda yalnız kaldı. Derya'nın, Muhammed'in yüzünden Bayhan'ın gelmediğini söyleyen Hanife, stüdyoda gözyaşlarına boğuldu.

Hanife'nin gözyaşlarına daha fazla dayanamayan Bayhan, programın bitmesine yakın stüdyoya geldi ve Hanife'ye sarıldı. Bayhan yaşadıkları zorluktan ve engellerden bahsederken Hanife'ye bir şans daha vermek istedi. Yayının bitmesine yakın, "Dilersen birazdan yayın kapanacak, gidelim bir yerde bir çay içelim" diyerek stüdyodan ayrıldılar.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir