web site statistics software
21 Mayıs 2012 Pazartesi
Ana Sayfa   |   Uzay TV   |   Künye   |   Reklam   |   İletişim  |
Diyarbakır Söz
 
Burhan Gül
  05 Ekim 2011 Çarşamba

  idealspor21@hotmail.com
  Burhan Gül
“PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBA’DAN BELLİDİR”

Diyarbakırspor günden güne erimeye devam ediyor .Yaklaşık 3 ay önce bir köşe yazısı yazmıştım ‘3.Lig hayırlı olsun ‘diye ama yazım bazılarının hoşuna gitmemişti.Çünkü gelinen noktada her şey açıktı .
Diyarbakırspor’un dibe vurmasının nedenlerini sıralamıştım .Bu 1-2 yılın değil uzun bir sürecin sıkıntılarıydı.Gelen yeni yönetimin bu sıkıntıları çözemeyeceğini de belirtmiştim .Bu kadar büyük sıkıntıları ekonomisi güçlü insanlar çözebilir .Yoksa valilik ,yerel yönetimler ve iş adamları versin biz yapalım mantığı artık geçerliliğini yitirdi .Geçmişte çok büyük kaynaklar aktarıldı ama her gelen yönetim har vurup harman savurdu.  Diyarbakırspor’a ihanet ettiler yetmedi kendilerine borçlandırdılar bu da yetmedi faiziyle verdiklerini değil vermediklerini almaya çalıştılar .Böyle bir Diyarbakırspor’a artık kim yardım edebilir?. Geçmişte Diyarbakırspor’a ekonomik kaynak aktaran devlet erkanı,yerel yönetimler ve iş adamları  verdiklerinin hesabını sorsaydılar Diyarbakırspor şimdi bu durumda olmazdı .Herkes kafasını kuma gömmüş sesiz kalıyordular ama buna yıllardır karşı çıkan biz olduk. Kongre salonlarında kimsenin cesaret edip hesap sormadıkları zaman biz hesap sorduk Vicdanlarımız rahat ,peki Diyarbakırspor’u kendi çıkarlarına peşkeş çekenlerin vicdanları nasıl onu merak ediyorum. Şimdi sızlamanın ağlamanın bir faydası yok .Bu söylediklerim şimdiki yönetim için de geçerli.Siz de geçmiş yönetimlerde görev aldınız yapılan yanlışa neden dur demediniz neden yanlışa ortak oldunuz ? .Ama artık yolun sonuna geldik sezon başında bu yönetimin ekonomik olarak güçlü olmadığını sorunları çözemeyeceğini belirmiştim .Keşke yanılan ben olsaydım ama ‘Perşembenin gelişi Çarşambada belidir’ ata sözü her şeyi açıklamaya yetiyor.
Bu yönetim hiçbir şey yapmadı demiyoruz.Elbette kulübe bir düzen kazandırdılar.Takımı kampa gönderdiler,kulübe bir şeyler kattılar. Fakat tüm bunlar başarı için yetmiyor. Günümüzde ekonomik sorunları çözmenin yollarından biri kurumlaşma bir diğeri de sportif başarıdır. Hazırladıkları projelere baktığımızda bugüne kadar yapılması gereken şeyler ve şimdi yapılmak istenmesi dahi güzel ama Diyarbakırspor, 3.Lig’e düşerse bunu nasıl hayata geçireceksiniz?.Aklın yolu birdir,yönetim ne yapacaksa yapmalı ve transferin önünü açmak için devre arasını beklemeden çaba harcamalıdır. Diyarbakırspor’un kurtuluşu için transfer yasağının kalkması olmazsa olmazdır.

Facebook'ta Paylaş Bu yazı 1997 defa okunmuştur.
Yazarın diğer yazıları: Tüm yazıları için tıklayın
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 18.05.2012
‘TOKAT MAÇI KENTİN DE SINAVIDIR’ 19.04.2012
‘İŞTE SİZİN ESERİNİZ’ 02.04.2012
“YÖNETİM GEREĞİNİ YAPMALI” 06.03.2012
‘SIRADA TREN HATLARI MI VAR?’ 21.01.2012
Haydi Abbas Vakit Tamamdır 11.01.2012
HAYDİ ABBAS VAKİT TAMAMDIR 11.01.2012
 

 

RİSALE-İ NUR'DAN Emirdağ Lahikası
21 Mayıs 2012 Pazartesi
 
BEDİÜZZAMAN DİYOR Kİ;
GÜNÜN YORUMU DİCLE ÜNİVERSİTESİ ve DİYARBAKIR!
17 Mayıs 2012 Perşembe
 
M. Ali ALTINDAĞ
KALEMİN DİLİ Bu cinayetler "neye hikmet?"
21 Mayıs 2012 Pazartesi
 
Ömer Büyüktimur
AÇIK PENCERE MİLLETVEKİLİ EVİ
19 Mayıs 2012 Cumartesi
 
Av. Cavit Torun
AYDIN BAKIŞ MEDYA VE AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ
14 Mayıs 2012 Pazartesi
 
Yrd.Doç.Dr. Mustafa Şenay CANORUÇ
TARAFTARIN SESİ DİYARBAKIR (LI) İPİMİZİ ÇEKTİ.........
15 Mayıs 2012 Salı
 
Ali Yılmaz
BÖLGEMİZDE VİRAL HEPATİT B HEPATİT B İLE YAŞAM
21 Mayıs 2012 Pazartesi
 
Doç.Dr.Mustafa ÇELEN
Söz Kritik YA İSTİKLAL YA ÖLÜM
18 Mayıs 2012 Cuma
 
Burhan Gül
Max Bilgisayar
Ana Sayfa   |   Uzay TV / SÖZ TV  |   Arşiv   |   Reklam   |   İletişim  | Sık Kullanılanlara Ekle
Copright © 2012 - Tüm hakları saklıdır. ANADOLU BASKI İŞLERİ ve GAZETECİLİK
Tasarım ve Programlama: Max Bilgisayar