Görüş Bildir

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. Bölüm (Son Bölüm) fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarına gelen ve milyonları ekranlara kilitleyen başrollerini Hülya Avşar’ın oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 3. Bölüm (Son Bölüm) fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. Bölümde neler oluyor? Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. Bölümünde neler oldu? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. Bölüm (Son Bölüm) fragmanı yayınlandı!

Perşembe günleri Kurtlar Vadisi Pusu ile reytinglerde yarışan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yayınlanacak 3. bölümüyle izleyicileri ekran başına toplayacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de akıllara takılan bir soru var Mahpeyker'e ne olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanlarıyla karşınızda.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’e bu hafta Safiye ve Ahmed arasındaki iktidar savaşı damga vurdu. Küçük Şehzade Mustafa annesiyle beraber saraydan kaçtıktan sonra, abisi Ahmed ölüm fermanını imzaladı. Sultan Ahmed, babannesinin Göz Yaşı Sarayı'na sürgüne gönderdi. Sultan Ahmed ve Mahpeyker arasında derin duyguların yaşanmasına şahit olundu.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜMÜNDE BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölümünde sarayda karışıklıklar ortaya çıkacak. Bir grup asker Sultan Ahmed'e karşı ayaklanma başlatacak. Saraydan kaçmayı kafasına koyan Mahpeyker şahit olmaması gereken olayı görünce ne yapacak? Mahpeyker'i düştüğü bu durumdan kim kurtaracak? Safiye Sultan kiminle ittifak kuracak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi