Görüş Bildir

O Ses Türkiye Yarı Finali’nde Aziz Özkiraz Final’e çıktı, Hadise gözyaşlarına boğuldu

TV8’in fenomen ve tek başına kanalı sırtlayan yarışması O Ses Türkiye 1 Şubat Yarı Finalinde duygu dolu anlar yaşandı. Yarı Finalde tek yarışmacısı olan ve birçok güçlü rakiple eşleşen 18 yaşındaki Aziz Kiraz ve jürisi Hadise finale kaldıklarını duyunca birbirlerine sarıldı ve Hadise gözyaşlarını tutamadı. Hadise’yi sakinleştirmek ise Murat Boz’a kaldı. İşte duygu dolu anların videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye Yarı Finali’nde Aziz Özkiraz Final’e çıktı, Hadise gözyaşlarına boğuldu

O Ses Türkiye 1 Şubat akşamı 2016 yılının finalistleri belli oldu. Yarışmada şampiyon olamayan tek jüri olarak göze çarpan ve her defasında Acun Ilıcalı’nın esprilerine maruz kalan Hadise Zeo’dan sonra Aziz Kiraz ile de finale kalarak yarışmadaki umudunu sürdürdü. Bu sezon şampiyon olmayı çok arzulayan güzel sanatçı ve jüri üyesi Hadise şeytanın bacağını kırmaya yakın, ancak finalde büyük rakipleri var.

KİMİN HANGİ YARIŞMACISI FİNALDE?

Gökhan&Hakan Özoğuz kardeşler Emre Sertkaya ve Türkan Kürşat ile finale kalırken, Ebru Gündeş rap söyleyen yarışmacısı Tankurt ile finallere adını yazdırdı. Murat Boz’un hiç yarışmacısı kalmazken, Hadise de 18 yaşındaki yarışmacısı Aziz Özkiraz ile finale adını yazdırmayı başardı. Büyük finalin gerçekleşeceği 2 Şubat Salı (bu akşam) O Ses Türkiye’de heyecan herkesi sarmış durumda ve kimin şampiyon olacağı büyük merakla bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi