Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'dan tebrik edildi

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanı seçilmesi memleketi Erzincan'da büyük bir coşku ile kutlandı

Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'dan tebrik edildi

KÖYÜNDE BÜYÜK SEVİNÇ
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Ak Parti Genel Başkan adaylığının kesinleşmesi, Erzincan’ın Refahiye ilçesine 13 kilometre uzaklıktaki baba ocağı Kayı köyünde, köylüler ve yakınları tarafından mutlulukla karşılandı. Binali Yıldırım’ın köyde bulunan evinin duvarları ve bahçesi fotoğraf ve bayraklarla donatıldı.
Binali Yıldırım’ın halası 80 yaşındaki Muhlise Dişiaçık, çok sevinçli olduğunu belirterek, "Hayırlı olsun" dedi. Dişiaçık, Yıldırım'ın çocukluğundan beri ağırbaşlı olduğunu, dedesi ile birbirlerini çok sevdiğini ve dedesinin kendisini okuttuğunu söyledi.
Eniştesi Muhlis Dişiaçık ise hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek, "Çok memnun olduk. O, hak etti. Küçüklükten beri devamlı okurdu. Biz çok mutluyuz" dedi.
Köy sakinlerinden Behçet Haberdar ise "Yaptığı her işte büyük başarı sağladı. Milletimiz için çok kıymetli bir insanı başa getirdiler. İnşallah, Binali bey, milletimizi mahcup etmeyecek ve onun başarılarının da tarihe damga vuracağına inanıyoruz" diye konuştu.


Kaynak: DHA