Görüş Bildir

AK Parti heyetinden Sur esnafına ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve İl Başkanı Muhammet Akar, beraberindeki heyetle Sur ilçesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti heyetinden Sur esnafına ziyaret

Sur esnafıyla bir araya gelen Bal ve Akar, kendileriyle sohbet edip alışveriş yaptı. Bal, bir ay boyunca fakirlere umut olacaklarını söyledi.

Sur esnafının 6 ay oyunca terör saldırlarından dolayı çok zarar gördüğünü belirten Bal, "Dikkatlerimizi Sur esnafına çekmek için durmadan çalışacağız. Amacımız Diyarbakır halkının Sur esnafından ticaret yapmasıdır. Teşkilat olarak en ücra köşedeki fakirin evine gidip iftar açacağız." dedi.

ESNAF ZİYARETİ

Akar da bir ay boyunca milletvekili ve bakanlarla birlikte Sur başta olmak üzere Diyarbakır halkıyla beraber olacaklarını ifade etti. Akar, özellikle terörden mağdur vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını kaydetti.

Diyarbakır halkından terör ve çukur mağduru esnaftan alıveriş yapmalarını isteyen Akar, "Bir ay boyunca tek bir günü boş geçirmeyeceğiz. Yoksul, yetim, engelli, hasta, yaşlı, mazlum ve mağdur insanlarımıza mutlaka ziyaretlerde bulunacağız. Halkımızın morale ihtiyacı var. Vatandaşın bir takım ihtiyacını elimizden geldikçe karşılayacağız." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi