Ak Parti'den muhtaçlara iftar yemeği

AK Parti, Diyarbakır’da her akşam Bin’i öğrenci olmak üzere 2 bin aileye iftar yemeği veriyor.

Ak Parti'den muhtaçlara iftar yemeği

İl Başkanı Advan, “Diyarbakır’a iftar çadırı kültürünü ilk getiren ve ilk iftar çadırını kuran Ak Parti Diyarbakır il Başkanlığı bu Ramazan çadırı kurma işine önderlik yaparak Diyarbakır’da hayırsever iş adamlarının, bazı derneklerin ve belediyelerin de bu konuda Ramazan çadırı açmalarına öncülük yapmıştır.” dedi

AK Parti, Diyarbakır’da her akşam Bin’i öğrenci olmak üzere 2 bin aileye iftar yemeği veriyor.

Miryıldız Düğün Salonu’ndaki iftar yemeğinde iftarını vatandaşlarşa beraber yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan,yardıma muhtaç ailelerin yüzünü güldürmeye çalıştıklarını söyledi. Advan, “Bu yıl Miryıldız Düğün salonunda 1000 kişilik iftar yemeği veriyoruz. Şehir merkezimizdeki yardıma muhtaç ailelere, öğrencilere ise 1000 kişilik olmak üzere, Diyarbakır merkezinde toplam 2000 kişilik iftar yemeği veriliyor. İftar sonrası salonumuzda Kuran-ı Kerim Tilaveti, Dini sohbetler, Dualar, İlahiler, Mevlit, Konser ve çeşitli kültürel etkinlikler Ramazan ayı boyunca sürecektir. Bu, dini sohbetler ile Ramazan geceleri ihya edilecektir. “ şeklinde konuştu.

‘VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR’

Ramazan Kolilerinin geldiğini depolarda titizlikle toplandığını ve daha önce belirlenen yardıma muhtaç ailelere dağıtılacağın ifade eden Advan “Veren elin Alan Elden Üstündür” dedi.

Advan,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız M. Mehdi Eker ,Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki , Kayserili hayırsever işadamları ve Kimse Yokmu Derneği Başkanına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz