Altan Tan, CHP'lileri kızdırdı: Bir ton saman yedirirsin...

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası HDP’nin barajı aşmasıyla beraber CHP’den emanet oy geldi tartışmaları da had safhaya ulaştı. Dün CNN’de Seçim Özel programına katılan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan’ın CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söyledikleri tepki çekti. Bakın, Altan Tan CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne dedi?

Altan Tan, CHP'lileri kızdırdı: Bir ton saman yedirirsin...

CNN Türk'te 'Seçim Özel' programına konuk olarak katılan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri tepkilere sebebiyet verdi. Altan Tan, "Selahattin Bey, ben inançlı bir Müslüman'ım ve tek kıblemiz var o da Kabe'dir dedi, böyle bir laf daha Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağzından duyulmadı" şeklinde konuştu.

BİR TON SAMAN YEDİRİRSİN..

CHP'den HDP'ye verilen "emanet" oy tartışmalarında da değinen Altan Tan, “HDP'nin barajı geçmesinde CHP'den emanet oy söylenenden çok daha az gelmiştir" dedi. Altan Tan, CHP'nin durumunu ise 'Çok aflarına sığınarak bir benzetmede bulunmak istiyorum. Bunu bir espri olarak alsınlar yani bir arkadaşlarının değerlendirmesi olarak alsınlar. Hani bizim yerli inekler vardır, bir ton saman yedirirsin, ne sütü artar, ne eti artar” şeklinde konuştu. Altan Tan’ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı buldu ve tepki çekti.

HDP'Lİ ALTAN TAN'DAN CHP İÇİN YERLİ İNEK BENZETMESİ - İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz