Bahçeli: İstanbul'a Cumhur İttifakı'nın damgasını vuracağımıza inanıyorum

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın ardından söz alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sözlerine mitinge katılanlara teşekkür ederek başladı.

Bahçeli: İstanbul'a Cumhur İttifakı'nın damgasını vuracağımıza inanıyorum

“TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARI ÇEVREMİZDE VIZIR VIZIR GEZİYOR"

Bahçeli, “İstanbul'dan atılacak bir adımın yankısı her taraftan işitilecektir" diyerek, “Cumhur İttifakı olarak bunun bilincindeyiz. Ne var ki, zalimler boş durmuyorlar. Türk ve İslam düşmanları çevremizde vızır vızır geziyorlar. 15 Mart 2019 günü Yeni Zelanda'da Cuma namazı esnasında iki camiye hunharca saldırı düzenlendi. Maalesef 51 din kardeşimiz şehit edildi, 47 din kardeşimiz de yaralandı. Alçak teröristler 630 yıl önceki Kosova Savaşı'nın kinini tutuyorlardı. 330 yıl önceki Viyana Kuşatması'nın öfkesini taşıyorlardı. Yeni Zelanda'yı kana bulayan Vandallar, Müslümanların Avrupa'da ilerleyişinin durdurulduğunu 1288 yıl önceki savaşı hafızalarına kazımışlardı" şeklinde konuştu.

“KÜRDİSTAN DİYE BİR YER ASLA OLMAYACAKTIR"

Bahçeli, “Canilerden birisi Türk milletine açıkça diyor ki, 'Boğaz'ın batı yakasında herhangi bir yerde yaşamayı dener, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinapolis'e gelir tüm cami ve minarelerinizi yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve tekrar Hristiyan şehri olacak' Şu anda boğazın batı yakasındayız, Avrupa kıtasındayız, işte buradayız, Yenikapı'dayız. Ey katiller, gelin de görelim. Gelin de dedeleriniz gibi sizi aynen yerin dibine indirelim. Konstantinapolis diye bir yer yoktur, bununla birlikte Kürdistan diye bir yer asla olmayacaktır." diye konuştu.

BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ, HEP BİRLİKTE İSTANBULUZ

İP'e oy veren kardeşlerim, gelin Cumhur İttifakı'nın yapmış olduğu ahlaklı tarihi ve mücadeleye destek verin. Kürt kardeşlerim, emin olun sizleri bizler kadar seven olmaz. Gelin Cumhur İttifakı'nın gücüne güç katın. Amerika seni benden fazla sevemez. Birlikte Türkiye'yiz, hep birlikte İstanbuluz. Niyet sahibi ayaklarını denk alsınlar. Kuru tehditlere pabuç bırakmayız. Her türlü saldırıyı da anında def ederiz. Kuşatmayı yaratacak, milleti esenliğe çıkaracak irade Cumhur İttifakıdır. Emperyalizmin biçtiği kefeni yırtacak Cumhur İttifakıdır. İstanbul'u daha da güzelleştirecek, yükseltecek sorunlarından kalıcı şekilde kurtaracak değerli şahsiyet Sayın Binali Yıldırım'dır. 39 ilçemizde İstanbullu kardeşlerimizin huzuruna çıkan Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarıdır.

Tuzaklarla dolu engelleri aklımızla birer birer aşıp mutlaka başaracağız. Türkiye'yi Cumhuriyetin yüzüncü yılına ulaştıracağız. Biliniz ki, doğru ittifaktasınız, cumhurun da ta kendisi Cumhur İttifakı'nın nefesisiniz. Her dava arkadaşım da Cumhur İttifakı'nın ilkelerine ulaşma konusunda tam bir uzlaşma ve kararlılık vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz