Görüş Bildir

Bahçeli taburcu edildi: Alt solunum yolu teşhisi konuldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sabah saatlerinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ne getirilmişti.

Bahçeli taburcu edildi: Alt solunum yolu teşhisi konuldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, rutin kontroller için Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. Genel Başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. İddia edildiği gibi bir durum yok. Tektikleri gerçekleştiriliyor. Şuuru açık ve istirahat ediyor" dedi. MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ise ilk yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor..." ifadelerini kullandı.

HASTANEDEN SON DURUM AÇIKLAMASI

Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Bahçeli'nin sağlık durumuna yönelik son yapılan açıklamada ise, alt solunum yoluna bağlı olarak yüksek ateş teşhisi konuldu. Bahçeli'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Bahçeli açıklamanın ardından hastaneden taburcu oldu.  Bahçeli hastaneden yürüyerek çıktı ve kendisine “Geçmiş olsun” diyenlere, “Sağolun, teşekkür ediyorum” karşılığını verdi. Taburcu olan Bahçeli, MHP Genel Merkezi’ne geçti.

SAĞLIK BAKANI’NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bahçeli’nin durumu hakkında açıklama yaptı. Koca, “Genel durumu son derece iyi, birazdan taburcu olacak, hastanede yatışı zorunlu bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN MESAJ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden taburcu edilen Bahçeli'ye acil şifa dileklerini bildirdi. Çavuşoğlu, "Sağlık durumunun iyi olduğunu memnuniyetle öğrendiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TELEFON

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ı telefon ile aradı, Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerini iletti.

ATEŞİ YÜKSELMİŞTİ

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Twitter hesabından yaptığı açıklamada Bahçeli’nin üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi yaşadığını söyledi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise “Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. Sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumdadır. Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır” açıklaması yapmıştı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi