Görüş Bildir

Bahçeli'den İYİ Partililere çağrı: Gelin helalleşelim

İYİ Parti'ye katılanlara seslenen Devlet Bahçeli, 'İP'e gitmiş kardeşlerimize açık çağrımdır, zillete ortak olmayın gelin helalleşelim' dedi.

Bahçeli'den İYİ Partililere çağrı: Gelin helalleşelim

Partisinin Yozgat mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye katılan MHP'lilere seslenerek, "İP'e gitmiş ancak pişmanlık duyan kardeşlerimize açık çağrımdır. Zillete ortak olmayın gelin helalleşelim" dedi.

Yerel seçim için 'beka' söylemini Yozgat'ta da sürdüren Bahçeli, "Kim ne söylerse söylesin 31 Mart seçimleri bir beka seçimleridir. Beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz. AK Partili kardeşlerimiz ile omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız gayrımız yoktur" dedi.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"24 Haziran seçimlerinin rövanşını almak isteyenler el ovuşturuyor. Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar son kozlarını oynuyor. İstikrardan korkanlar son kozlarını deniyor. Yozgat zillet zehrini yutmaz, zillet burada dikiş tutmaz, Yozgat'ta ihanet asla barınamaz. PKK'nın siyasi uzanntılarıyla hareket etmekten gocunmuyorlar. Hedefleri bölünme senaryolarına çanak tutmak, Türkiye'yi geriye götürmektir. Belediyelerde yeni bir çukur siyasetine kapı aralıyorlar. İhanet oradaysa Yozgat buradan. Bizler çağ açıp kapatan bir ruhun devamıyız.

'YA BEKA YA BELA'

Cumhur öldü mü ki Kürdistan'dan bahsediyorlar. Türk milleti boyun eğmedi yine boyun eğmeyecektir. Ya hep birlikte olacağız ya hep birlikte yok olacağız. Ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız. Allah'a şükürler olsun ki bu vatan sahipsiz değildir. Yozgat bunun canlı ispatıdır. Bu aziz millet çaresiz değildir. Yozgat bunun güvencesidir.

Türkiye içte ve dışta büyük bir tehdidin kapanındadır. Etrafımız vahşi emellerle kuşatıldı. Bebek katilleri ile siyaset yapan, ezanla dalga geçen, Kürdistana göz kırpan CHP'ye Yozgat haddini bildirecektir. Milli bekamız bıçak sırtında. Biz birlik için istiklal için beka diyoruz. Kılıçdaroğlu'nun çizgisi Kuva-i Milliye değil, Kuva-i İnzibatiyedir. CHP'ye oy veren kardeşlerimiz kimsesiz değildir."

Konuşmasının devamında İYİ Partililere seslenen Bahçeli, "İP'e gitmiş ancak pişmanlık duyan kardeşlerimize açık çağrımdır, zillete ortak olmayın gelin helalleşelim. Cumhur İttifakı Türkiye'dir, istiklalimizin güvencesidir" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi