Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dikkatimizi eğitimin kalitesine vermeliyiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitimin önemine vurgu yaparak "Bütün dikkatimizi eğitimde kalitenin yükseltilmesine vermek durumundayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dikkatimizi eğitimin kalitesine vermeliyiz!

Erdoğan, "Aile ve eğitim kurumları tarafından boş bırakılan zihinler iletişim araçları vasıtasıyla süratla dolduruluyor. Çizgi filmlerinden, müzikten, bilgisayar oyunlarından başlayarak evlatlarımızın hayatı ve dünyayı öğrenmesine etkili olan tüm araçları kendi eğitim sürecimizin bir parçası haline dönüştürmeliyiz.

Evlatlarımız popüler kültürün kendisine dayattığı değil kendi kültürümüzün müziğini dinlemeli" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

TÜRGEV Türkiye'de en önemli markalardan biri haline gelmiştir. TÜRGEV'e saldırılardan üzüntü duyuyorum. Bunların gençlik diye eğitim diye bir derdi yok.

TÜRGEV'in ısrarla siyasi tartışmaların içine çekilmek istenmesinin sebebi, bu çatı altında yetişen gençlerin inançları, tarihleri, kültürleri, medeniyetleri konusunda elde edecekleri müktesebatlarıdır. Biz de işte tam da bu sebeple TÜRGEV'e sahip çıkıyor, güçlenmesini, hizmetlerinin yaygınlaşmasını arzu ediyoruz. Siyasi tartışmalar, yapılan hizmetleri gölgeleme gayretinin ürünüdür ve algı operasyonundan ibarettir.

Kaynak: Diyarbakır Söz