Görüş Bildir

Destici: AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak bu ittifakta anlaştı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Cumhur ittifakında AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak anlaştı. Bu sadece 3 partiye münhasır bir şey değil. İsterse diğer partiler de yapabilir. Yapmaya da bilir. Bu bir zorunluluk değil." dedi.

Destici: AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak bu ittifakta anlaştı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa  Destici, Mersin'deki programları kapsamında geldiği  Tarsus ilçesinde,  cuma namazını Fatih Mahallesi'ndeki Eski Cami'de kıldıktan sonra namaz çıkışı  vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonar Şehitkerim Mahallesi'ndeki Makam-ı Şerif Cami'sine giden  Destici, burada cami avlusundaki Danyal Peygamber’in kabrine ziyaret edip dua  etti.

Destici, ziyaretin ardından bir kıraathanede esnaflarla görüştü. BBP  kurucu başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve şehitleri anma programı için kente  geldiğini belirten Destici, bir takım ziyaretler de gerçekleştireceğini belirtti.

"AK Parti, MHP ve BBP ilkesel olarak bu ittifakta anlaştı"

Destici, hükumet sisteminin değişmesi noktasında "evet" dediklerini,  Türkiye için daha hayırlı olacağını düşündüklerini bildirdi.

Sistem değişikliğinin Türkiye'nin hayrına ve menfaatine olacağının  ileride görüleceğini vurgulayan Destici, "Zaten halk hayrına ve menfaatine  olmadığı noktayı görürse destek vermez. Milli iradedir her şey. Halk yüzde 52  vermeseydi 'evet' geçer miydi? Seçimlerde de böyle. Herkesin milli iradeye saygı  göstermesi lazım. Her vatandaşımızın oyu eşittir, kıymetlidir. BBP olarak 25  yılık bir siyasi partiyiz. Hep millet ne derse o dedik. Bundan sonra da millet ne  derse o demeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi