Görüş Bildir

Devlet Bahçeli'ye Ferdi'li karşılama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde her fırsatta çok severek dinlediğini söylediği Adanalı sanatçı Ferdi Tayfur'un 'Çeşme' şarkısıyla karşılandı, 'Emmoğlu' şarkısıyla uğurlandı.

Devlet Bahçeli'ye Ferdi'li karşılama

1 Kasım seçimleri öncesi son seçim gezisi için Adana'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Bina girişinde MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından karşılanan Bahçeli, bu sırada Büyükşehir Belediyesi Bandosu tarafından çalınan Ferdi Tayfur'un 'Çeşme' şarkısını dinledi. Bandonun karşısına geçen Bahçeli, her fırsatta çok severek dinlediğini ifade ettiği Adanalı Ferdi Tayfur'un şarkısının ardından bandoya teşekkür etti.

Alkışlar eşliğinde makama geçen Bahçeli'ye Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü brifing verdi. Sözlü, parti ayrımı yapmadan ilçelere hizmet ettiklerini söyledi. İller Bankası'nın kendilerine çok düşük borç limiti tanıdığını, bu rakamın birçok ilçeden bile düşük olduğunu anlatan Sözlü, metronun borcunu da kendi imkanlarıyla ödemeye çalıştıklarını belirtti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Bahçeli, yine Ferdi Tayfur'un 'Emmoğlu' şarkısıyla uğurlandı. Bahçeli daha sonra Adana Tüyap Fuar Alanı'nda partilileriyle bir araya geldi.

Bahçeli'nin dinlediği 'çeşme' ve 'emmioğlu' şarkılarının sözleri ise şöyle:

'ÇEŞME'

Susadım çeşmeye varmaz olaydım

Elimden bir tas su içmez olaydım

Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım

Güzel yüzünü görmez olaydım

Çeşmenin başına bir güzel inmiş

Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş

Mevla'm bu güzelliği kime yar etmiş

Görmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım

Gönülden gönüle sevda bol olur

Aşıkların yüreğinde ateş kar olur

Bir garibim bu yerlerde vuran çok olur

Gelmez olaydım güzel yüzünü sevmez olaydım

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi