Görüş Bildir

Diyarbakır misafirperverliğini gösterdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitingini değerlendirirken, 'Diyarbakır halkı bir kez daha misafirperverliğini gösterdi" dedi.

Diyarbakır misafirperverliğini gösterdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü katıldığı Diyarbakır'daki toplu açılış mitingini değerlendiren Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Dara Akar, "Diyarbakır misafirperverliğini gösterdi. Cumhurbaşkanımız da, gelecek için umutları bize müjdeledi" dedi.

Değerlendirmeyi yazılı açıklamayla yapan Akar, Diyarbakır halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını belirterek, "Mitingi çok sayıda Diyarbakırlının yoğun ilgisi ile gerçekleştirdik. Diyarbakır her zaman olduğu gibi istikrar ve güvenden yana tarafını belli etmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Diyarbakır mitingi yeni Türkiye'nin yeni hamlelerine adım atılacak bir gün olarak gördüğünü net bir şekilde deklare etti. Gerçekleştirdiğimiz bu miting, milletimizin, huzur ve istikrarına kasteden cephelere ve çevrelere karşı yine tek vücut halinde durulacağını göstermiştir. Diyarbakırlılar, şehrin dört bir yanından, aslında miting için değil, istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve kadim şehrimiz Diyarbakır için koşmuştur" dedi.

"Diyarbakır misafirperverliğini gösterdi"

Diyarbakır'ın ve Diyarbakır halkının bir kez daha misafirperverliğini gösterdiğini belirten Akar, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Cumhurbaşkanımız halkımızın heyecanını, istikrar ve huzur isteğini, gençler için, Diyarbakır ve Diyarbakır halkı için yatırım ve istihdam taleplerini bu meydanda gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayan, destek veren ve meydanları dolduran tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, ak kadroların hep bir arada dünyaya mesaj verdiği bu büyük buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Kadınlarıyla ve gençleriyle tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi