Erdoğan: Kemal'i kurban edecekler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de bitmeyecek olan adamın ayağını kaydırma oyununa Kemal'in kendisini kurban edecekler" dedi.

Erdoğan: Kemal'i kurban edecekler!

Dün uçakla Kars'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 6'ncı olağan kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona girmeden önce dışarıda bekleyen kalabalığa hitap etti. Soğuk havaya rağmen kendisini coşkuyla karşılayan Karslılar'a teşekkür eden Erdoğan, Karslıların kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını, bundan sonra da bırakmayacağını söyledi. "Bizler bugüne kadar hiç bir beşeri gücün önüne eğilmedik" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"HADDİNİ BİLDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"

"Biz sadece rabbimizin huzurunda rükuda secde de eğildik. Bizim değerlerimizde asla kula kulluk yok. Sadece Allah'a, Hakk'a kulluk var. Bugüne kadar böyle geldik. İnşallah son nefesimize kadar da böyle gideceğiz. Biz 780 bin kilometre kare vatan topraklarıyla tek vatan olacağız. Bizim en önemli simgemiz bayrağımız renk şehidimizin kanı, hilal bağımsızlığın ifadesi yıldız şehitlerimizin ta kendisi. Bayrağımızla eş bir bayrak asla yok. Paçavralarla bizi aldatmya kalkmasın kimse. Kimse bu ülkede vatan topraklarımızı böleceğini de zannetmesin. Buna gayret edenlerin üzerine Cudi, Tendürek ve Kandil'de F-16'larla bombalar yağdırdıysak onları nasıl oralara gömdüysek bundan sonra da gömmeye devam edeceğiz."

UÇAK BİLET FİYATLARI PAHALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçak bilet fiyatlarının pahalı olduğunu THY Yönetim Kurulu Başkanına söylediğini ifade ederek. "Fiyatlar yaz- kış değişiyor muş. Bundan dolayı talep de artmış. Hele hele Sarıkamış bayağı hareketlenmiş. 'Şimdi bu şehitler diyarına bir hafta sonu seferleri artırın. Fiyatları da bir gözden geçirerek indirin' dedik. Sağ olsun başkan da hemen yönetimi toplayıp gözden geçirerek değerlendireceklerini söyledi. İnşallah biz de bunu takip edeceğiz" diye konuştu.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ailesi ile ilgili çirkin iftiralarına cevap verdi. "2 haftadır süren tatsız bir tartışma var. Vaktinizi böyle çirkin iftiralara cevap vererek harcadığım için özür dileyerek bir kaç hususa dikkat çekeceğim.  Ana muhalefetin başındaki zat bir iddia ortaya attı. Görünüşte laflar çok büyük özüne bakınca komedi var. Bu şahıs geçen hafta Çorum'da söylediğini beyan ettiği iddialara atıfta bulundu. Arkadaşlarımız aradılar böyle bir konuşma bulamadılar. Beyefendi 17 Kasım'da Çorum'a hiç gitmemiş Tekirdağ'daymış Çorum'la Çorlu'yu karıştırdı. " diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

BENİM ÇOCUKLARIM YURT DIŞINA PARA GÖNDERMEDİ

Şu ifadelerle şahsımı itham ediyor. Senin çocukların vergi cennetlerine para gönderdi mi göndermedi mi? Oturup hesaplaşalım diyor hesap uzmanıymış ya. Benin bu zatı dinleyerek heba edecek vaktim olmadığından söyledikleri kulağıma geç ulaştı. Gayet açık cevap verdim. Benim çocuklarım yurtdışında hiç bir yere para göndermediler. Yurtdışındaki bankalarda çocuklarımın eniştemin hesabı yok. Belge varsa çıkart gereğini yapayım dedim. Ben meydan okudum. Azıcık onuru, haysiyeti, şerefi olan birinin iki yoldan birini seçmesi gerektiğini ifade ettim. Parti toplantısında elinde bir takım kağıtlar bilmem ne adasına şu kişi şu kadar dolar yatırdı diye belgelendirdi. Ama kağıtları düne kadar kimseye vermedi.

BİRİLERİ BUNU FENA TONGAYA DÜŞÜRMÜŞ

Ben de geçmişte kendisinin birçok yalanını ifade ettim. Ardından sorduğu soruya cevabımı bir kez daha tekrarladım. Zerre kadar senin aklın olsa o isim özel kalem müdürü mü diye sorar. Kılavuzu karga olanın... Bunlar işte maalesef böyle bir yanlışın peşinde gidiyor. Belge dediği kağıtları gördükten sonra anladık ki birileri buz atı fena halde tongaya düşürmüş.

ŞİMDİ DE KILIÇDAROĞLU'NU KURBAN EDECEKLER

CHP'de bitmeyecek olan adamın ayağını kaydırma oyununa Kemal'in kendisini kurban edecekler. Orası artık bizi çok da ilgilendirmiyor. Bu zatın belgelerini görünce anladık ki bir şirket alışverişi için harcanan paraların dekontlarını 'Yurtdışına para gönderiyorlar' diye vermişler. Yani ortada yurtdışına gönderilen bir para yok. Halkbankası ile Albaraka arasındaki bir alıvşerilşin belgeleri var. Bu elindeki belgeler de sahte.

ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN TAVAFA VAKİT KALMIYOR

Hani nerede yurt dışına gönderilen paralar. Herkesin olur olmaz konuştuğunu görüyoruz. Ana muhalefetin başıysan ağzından çıkana dikkat edeceksin. Bu kadar net bir iddia karşısında şerefi olan ne yapar. Elinde belge varsa milletin önüne koy ben gereğini yaparım. Yoksa sen siyasetten çekil. CHP'nin başından da çekil de karşımızda doğru dürüst bir muhalefet bulalım. Allah'ım neydi günahım diye bir şarkı vardı ya. Bu zat bana bunu hatırlatıyor. Şeytan taşlamaktan tavafa fırsat kalmıyor. Ben bu zata haddini bildirirdim onda bir sıkıntı yok da sürekli bu zatı dinlemek zorunda kalan milletime Allah sana sabır versin.

SİYASİ HAYATIMIN EN SEVİYESİZ SALDIRILARINA MARUZ KALDIM

Siyasi hayatımın en seviyesiz saldırılarına maruz kaldım. Kardeşlerim, partilerinin içinde birileri sanırım kendisinden kurtulmayı kafasına koymuş olacak, bu zatı rezil kepaze ediyorlar. Bugüne kadar söylediği onca yalanı yüzüne vurmamıza rağmen hala yerinde duruyor.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KAZANACAĞI TAZMİNAT İLE NE YAPACAĞINI AÇIKLADI!

Bu zat şimdi bakan olan bir belediye başkanımızla ilgili akıl almaz iddialarla kamuoyunu oyaladı. Mehmet Özhaseki kardeşimiz kazandığı tazminatı Kayseri'de vatandaşımıza sucuk ekmek olarak dağıttı. Bizde 3 milyonluk dava açtık. Kendisine açtığımız davalardan inşallah biz hanımlar inşallah için onlara bir konaklama yurdu ve evi yapacağız. Bu zatın iftiralarını tek tek anlatsak dizilere malzeme çıkar.

SURİYELİLERE HARCANAN 30 MİLYAR DOLAR

Şimdi de Suriyelilere harcanan paralara kafayı taktı. Senin mültecilerle ilgili derdin var mı? Bütün bu adımları kararlılıkla atıyoruz. Biz 30 milyar doları aşkın bir rakamı Türkiye olarak harcadığımızı söylüyoruz. Sen kimsin ki bunu sana ispatlayacağız. Tüm STK'larımızla, tüm milletimizle bu insanlarımızın her şeyini 7 yıldır biz hallediyoruz."

SANAL MAHKEMELER

Erdoğan, ABD'deki mahkemeye çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor, kimisi George'un kölesi oluyor. Kimisi sahte kurulan mahkemelerde güya benim ülkemi yargılıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Sanal mahkemelerde FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz