Görüş Bildir

Erdoğan'a tebrik ziyaretleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile kuvvet komutanlarını kabul etti.

Erdoğan'a tebrik ziyaretleri

24 Haziran seçimlerinin ardından programlarına İstanbul'da devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün öğlen saatlerinde Ankara'ya gelerek tebrikleri kabule devam etti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ilk olarak Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş'ı tebrik ziyaretleri çerçevesinde kabul etti.

Komutanlardan ziyaret

Sayıştay Başkanı Baş'ın ardından, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçüakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal'ı da Erdoğan, Külliye'de kabul etti. Tebrik ziyareti çerçevesinde gerçekleşen görüşmede, son dönem gündemde olan ve Meclis'e gelmesi beklenen bedelli askerlik konusunun gündeme gelip gelmediğine dair bir açıklama ise yapılmadı.

Erdoğan bu kabullerin ardından da Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i de Külliye'de kabul etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi