Görüş Bildir

Erdoğan: Saflarımızı sıkı tutalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Size karşı uçakları havalandırdılar, tankları yürüttüler, helikopterleri uçurdular fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları, bu teknolojik gücü durdunuz. Bu yürüyüşünüz inşallah sizlere son duyuruyu yapacağımız ana kadar devam etmeli. Bu dayanışmamız, bu duruşumuz devam edecek. Diyorum ki, safları sık tutun" diye konuştu.

Erdoğan: Saflarımızı sıkı tutalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Cuma namazının ardından toplanana vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "15 Temmuz asker kılığına giymek suretiyle haince terörist bir eylemin olduğu geceydi. O günden bugüne bir hafta geçti. Meydanlara yürüyelim dedim. O andan itibaren meydanlara yürüdünüz.

SİZE KARŞI UÇAKLARI HAVALANDIRDILAR, TANKLARI YÜRÜTTÜLER, HELİKOPTERLERİ UÇURDULAR

Size karşı uçakları havalandırdılar, tankları yürüttüler, helikopterleri uçurdular fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları, bu teknolojik gücü durdunuz.

BU YÜRÜYÜŞÜNÜZ İNŞALLAH SİZLERE SON DUYURUYU YAPACAĞIMIZ ANA KADAR DEVAM ETMELİ

Çünkü, 'imandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür.' Onlar paslı yüreklerle yürüdüler ama sizler o imanlı yüreğinizle onların karşısında durdunuz ve onları geri püskürttünüz. Rabbim sizlerden razı olsun. Diyorum ki; bu yürüyüşünüz inşallah sizlere son duyuruyu yapacağımız ana kadar devam etmeli. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Biz sadece rüku da eğiliriz.

KULA KUL OLANLAR PENSİLVANYA'DA MİLLETE HAKARET EDECEK KADAR SEVİYESİZ BİR TİP

Kula kul olanlar Pensilvanya'da. Hala utanmadan, sıkılmadan bu millete hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere benim milletim bu dik duruşuyla gerekli cevabı verdi.

BU DAYANIŞMAMIZ, BU DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK. DİYORUM Kİ, SAFLARI SIK TUTUN

Bu dayanışmamız, bu duruşumuz devam edecek. Diyorum ki, safları sık tutun. Allah'ın izniyle zafer şüphesiz inananlarındır. Hiç şüpheniz olmasın. Ülkemin 81 vilayetinde yürüyüşü devam eden vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu  güçlü millet, bunu burada gösterdi. Dik duruyoruz dikleşmiyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi