Görüş Bildir

Eski bakan CHP'den başkan adayı oldu

Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Eski bakan CHP'den başkan adayı oldu

Talay, CHP Mersin il binasında yaptığı basın açıklamasında, ilin  geleceğini belirlemek için hep beraber yola çıkmak amacıyla toplandıklarını  söyledi.

Mersin'in insanların gelip huzur bulduğu, huzur içerisinde yaşadığı  bir kent olduğunu vurgulayan Talay, "Bu kenti, geleceğe hoşgörülü bir şekilde,  demokratik bir yönetim altında, bütün vatandaşlarımızı eşit gören, hepsiyle  bütünleşen bir yerel yönetim anlayışıyla yönetmek bizim görevimiz olacaktır."  dedi.

Güçlünün değil, haklının hakkını aldığı, sorunlarının çözüldüğü bir  yerel yönetim kuracaklarını aktaran Talay, şöyle konuştu:

"Ben bu yola çıkarken, 40 yıllık birikimimi, kendi adıma yaptığım  üretimi, adımı, ismimi ve bir ölçüde hepinizin önünde şerefimi ve namusumu  koyarak yola çıkıyorum. Biz hiçbir zaman yapacağız anlayışı içerisinde olmuyoruz.  Konuştuklarımız sadece yaptıklarımızın tekrarıdır. Geçmiş zamanla konuşarak  geleceğe ışık tutuyor, geleceğimizi belirlemek istiyoruz."

Talay, bütün yaşamı, yöneticilik hayatı boyunca dinleyerek  öğrendiğini, öğrendiklerini de yerine getirme konusunda tereddüt etmediğini  bildirdi.

"Bize güvenin, inanın." diye konuşan Talay, "Biz bugün ne söylediysek  yarın onu da gerçekleştirecek hem birikime hem inanca hem de tecrübeye sahibiz."  dedi.

Talay'ın başkan aday adaylığı açıklamasına çok sayıda partili destek  verdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi