Görüş Bildir

FETÖ hücrelerini söküp atacağız!

Beştepe'de şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “FETÖ'nün arkasından gelenler bitmez ama onların girdiği her hücreyi söküp atacağız” dedi.

FETÖ hücrelerini söküp atacağız!

Beştepe'de düzenlenen törende şehit yakınları ve gazileri ağırlayan Başkan Erdoğan, "Son yıllarda terörle mücadele stratejimizi değiştirdik. Sivri sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutuyoruz" dedi.

"Sahada mesafe kat ettikçe yıllarca ülkemize kuru tehdt savuranların gerçek yüzlerini görme fırsatı bulduk" diyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Bundan sonra işimiz daha kola. Artık daha fazla imkana sahibiz. Yeni yönetim sistemimizle Türkiye'yi istedikleri gibi yönlendirmek isteyenlerin bir kızlarını daha ellerinden aldık" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

GAVUR ANKARA'YI BOMBALIYORMUŞ DAYANIN GELİYORUZ?

Sizlere 15 Temmuz gecesi yaşanan bir hadiseyi anlatmak istiyorum. Adanalı vatandaşlar Ankaralı bir hemşehrilerini arıyorlar. Diyorlar ki gavur Ankara'yı bombalıyormuş dayanın geliyoruz. Düşman Çanakkale'ye dayandığında da böyle davranmışlardı. Evet milletimiz darbe girişiminin gerisindeki silüeti resmetmiş ve hemen tavrını almıştır.

FETÖ'NÜN ARKASINDAN GELENLER BİTMEZ

Çıkardığımız dersler ışığında kendimize daha aydınlık bir gelecek kurmak için daha çok çalışacağız. FETÖ'nün arkasından gelenler bitmez. Onların girdiği bütün hücreleri keşfederek söküp atacağız. Durmak yok, yola devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutturmayacağız, unutmayacağız. Ecdadımızdan tevazur ettiğimiz şekilde özgürlüğümüzün kıymetini daha çok bileceğiz. Daha kararlı hareket edeceğiz.

KAZANDIKLARIMIZI MASADA TEHLİKEYE ATMAMAKTA KARARLIYIZ

Milletimiz asırlardır sahada kanıyla, canıyla ve bileğinin hakkıyla kazandıklarını masada söz oyunlarıyla, diplomasi tuzaklarıyla, gafletle ve hatta ihanetle kaybetmekten bıkıp usanmıştır. Biz kaybetmeyeceğiz. Şehitlerimizin kanları, gazilerimizin fedakarlığı ve bu yola baş koymuş milyonların mücadelesi uğruna kazandıklarımızı masada tehlikeye atmamakta kararlıyız. İnşallah 2023 hedeflerine ulaştığımızda her şey çok daha farklı hale gelecek.

BİZE DOĞRU ATILAN HER ADIMA FAZLASIYLA KARŞILIK VERİYORUZ

Ülke ve millet olarak bu mücadeleyi hep inancımızla, davamızla yürüttük. 15 Temmuz gecesi milletimizin sergilediği kahramanlığın sırrını keşfetmek isteyen, asırlardır süregelen bu büyük mücadeleye bakmalıdır. Dünyanın yükselen güçleri ile en geniş işbirliği zemini kurmaya çalışıyoruz. Bize doğru atılan her adıma fazlasıyla karşılık veriyoruz.

ONLARA YAPILAN HER YANLIŞI ŞAHSIMA YAPILMIŞ SAYARIM

Hiçbir kişisel husumet böyle bir alçaklığı mazur gösteremez. Böyle bir davranış içine girenler karşılarında önce bizi bulurlar. Her gazi benim öz kardeşim mesafesidir. Onlara yapılan her yanlışı şahsıma yapılmış sayarım ona göre davranın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki konuşmasını Arif Nihat Asya'nın "Biz kısık sesleriz" şiiriyle bitirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi