Görüş Bildir

Gözünüze dizinize dursun!

Erdoğan, "Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun" ifadelerini kullandı.

Gözünüze dizinize dursun!

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun "İktidara geldiğimizde Türkiye'de yapılan yatırımları durduracağız. Niye, çünkü üretime dayalı yatırım yok" sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Maltepe İlçe 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"ÜRETEN EKONOMİ YOK DİYENLER GÖZÜNÜZE, DİZİNİZE DURSUN"

Şimdi birileri diyor ki, biz yatırımları durduracağız. Niyeymiş, yatırımlar üretmiyormuş. Göreve geldiğimizde 36 milyar dolar ihracat vardı, şimdi 160 milyar dolar. Savunma sanayimizde kendimizi savunacak silahlara sahibiz. Bunlar kolay olmadı. Bunları üreten bir Türkiye var. Bunları nereye koyacaksın? Fırat Kalkanı'nda, Afrin'de bunlarla bu mücadeleyi kazandık. Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 200'e yaklaştı. Bu mücadeleyi bunlarla yapıyoruz.

Üreten ekonomi yok diyenler gözünüze, dizinize dursun. Üreten ekonomi olmasa sen IMF'ye borcu ödeyebilir miydin? Çalışıyoruz ya, Bay Kemal çalış senin de olsun.

"ORAYA BİR TEK BAY KEMAL GELMEZ"

Ankara'ya geleceğiz diyen vatandaşlara yanıt veren Erdoğan, "Tabii ki gelin, orası milletin evi. Arkadaşlarım sizi bütün Külliye'de gezdirecekler. Oraya bir tek Bay Kemal gelmez. Sizlere kapımız sonuna kadar açık" dedi.

"PENSİLVANYA'DAKİ SEN DE GELECEKSİN"

FETÖ'cüleri Kosova'dan, Gabon'dan aldık geldik. Pensilvanya'daki sen de geleceksin. Biz ölürsek burada öleceğiz. 15 Temmuz gecesi birileri bize 'Ben sizi Rodos'a götürebilirim' dedi, dedim ki hayır. Uçağa bindik doğru son ana kadar pilot nereye gideceğimizi bilmiyordu, dedim ki İstanbul. F-16'lar, helikopterler üzerimizdeydi.

"MALTEPE REFERANDUMDA SINIFTA KALDI"

Maltepe referandumda yüzde 37'lik oranla maalesef sınıfta kaldı. Maltepe'de en azından sonuç tam tersi olmalıydı. Hep ne dedik, aşk ile çalışan yorulmaz dedik. AK Parti olarak Maltepe'de geçmişte belediye başkanlığı kazanmış partiyiz. Bu sonuç bize yakışmadı.

Maramay'a binmeyen var mı? Nasıl güzel değil mi? Bay Kemal binmemiştir. Avrasya Tüneli'ni niye yaptık. Dedemiz Fatih gemileri karadan yürüttü, biz de arabaları denizin altından geçiririz dedik. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yaptık.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi